fbpx

23 okt Tantric Touch Dag over Kashmirische Massage

Tantra "made for eindhovendanst"

TantricTouch

'Tantric Touch'

Een ontspannende Tantrische zondag met als thema de Kashmirische Tantra Massage. Een sensueel ervaren met veel rust en aandacht om werkelijk gevoelig te kunnen blijven. We bieden diverse oefeningen waarbinnen je het contact met jezelf en met de ander naar een nieuw niveau kunt brengen. De sfeer is liefdevol, waarachtig, veilig en speels. Een dag om je (liefdes-) leven te verrijken. Lees hier enkele reviews van deelnemers.

 

Voor geliefden en meer

Voor deze dagen geef je je op als (gelegenheids-)stel, en alle partner oefeningen doe je met elkaar. Voor geliefden kan deze dag een extra dimensie aan de intimiteit geven maar het programma is zo dat ook alle vriendschappen waarin nabijheid en aanraken comfortabel is meer dan welkom zijn. We werken met verschillende meditatieve en Tantrische structuren waarbij we de Tandava (een intieme sensuele meditatie) en de Kashmirische Massage als leidraad zullen gebruiken. Wil je graag meedoen maar weet je niet 123 wie je mee kunt vragen meld ons je interesse en denken we met je mee.

 

Kashmirische Tantra Massage

Deze meditatieve massage is als een vloeiende dans in aanraking. In oorspronkelijke vorm wordt deze gegeven met warme olie en huid op huid. Op deze zondag zullen we vooralsnog zonder olie werken en kun je zelf kunt bepalen welke mate van bloot voor jou prettig is.

Al eeuwenlang biedt deze massagevorm Tantrika's de ervaring van openheid waarin alles welkom is. Het opent zachtheid én kracht en laat je vitale levensenergie weer stromen. Tantra als pad naar onze natuurlijke staat van overvloed, verwondering en extase. Ervaar deze dagen de diepte van je eigen proces en de liefde van het bestaan zelf.

 

 

Martine & Frank

Alle Tantric Light avonden en Tantric Touch dagen zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location