fbpx

28 febr 2016 "Tantric Touch Duo" over aanraken en gevoelig zijn

Tantra "made for eindhovendanst

TantricTouch

"Tantric Touch..."

Een ontspannen, tantrische zondag met als thema: aanraking en massage. Een sensueel ervaren met veel rust en aandacht om in het contact werkelijk gevoelig te kunnen blijven. We bieden diverse oefeningen en structuren waarbinnen je het contact met jezelf en de ander op een nieuwe manier kunt exploreren. De sfeer van de dagen is liefdevol, waarachtig, speels, open en verrassend.

 

Duo: 28 februari

Voor deze dag geef je je op als (gelegenheids)stel, en zul je het grootste deel van de dag het contact met specifiek deze partner gaan verdiepen, via aanraking en massage. Eerder deze maand geven/gaven we deze dag in de "Solo" uitvoering en later dit jaar geven we nog een aantal weekenden waarin we dieper ingaan op de Kashmirische Massage. Later meer over dat programma.

 

Martine & Frank

Tantric Light avonden en Tantric Touch dagen zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

Comments (3)

  1. Frank ter Braak

Hoe fijn dat ik deze mooie dagen met Martine heb mogen aanbieden en intens dankbaar voor al die prachtige deelnemers die zich zo hebben laten raken door wat we ze hebben aangeboden. Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen met ons Tantric Touch...

Hoe fijn dat ik deze mooie dagen met Martine heb mogen aanbieden en intens dankbaar voor al die prachtige deelnemers die zich zo hebben laten raken door wat we ze hebben aangeboden. Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen met ons Tantric Touch weekend van 11 en 12 juni. Al is het dan wel meteen uitverkocht :-)

Read More
 
  1. Christian Salamon

Frank & Martine hebben deze dag tot in de puntjes liefdevol en met aandacht verzorgd. Het was een zeer veilige omgeving die zich er uitstekend voor leent om juist voor de beginnende tantra-seeker en warm welkom te bieden in deze wondere wereld....

Frank & Martine hebben deze dag tot in de puntjes liefdevol en met aandacht verzorgd. Het was een zeer veilige omgeving die zich er uitstekend voor leent om juist voor de beginnende tantra-seeker en warm welkom te bieden in deze wondere wereld. Niets dan lof.

Read More
 
  1. Anneke Heemskerk

Een fantastische dag, mede dankzij de mooie open mensen en de locatie, maar zeker ook dankzij de warmte, openheid en kwetsbaarheid waarmee Frank en Martine een veilige sfeer creëren. Bij jezelf blijven en van daaruit iets kunnen geven aan de...

Een fantastische dag, mede dankzij de mooie open mensen en de locatie, maar zeker ook dankzij de warmte, openheid en kwetsbaarheid waarmee Frank en Martine een veilige sfeer creëren. Bij jezelf blijven en van daaruit iets kunnen geven aan de ander; dat is tantra voor mij en daar sloot deze dag prachtig bij aan: dansen, meditatie en massage alleen en met de ander. De rust, vertraging, verstilling die in mij (ons allemaal volgens mij) ontstond was verrukkelijk! Verslavend. Meer, meer, meer!

Read More
 

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location