fbpx

13 Dec 2014 Tantric Dance Special plus Party met dj Aloes

TantricDanceOp veler verzoek kwam in 2014 nog één keer Tantric Dance. Ditmaal door de jonge honden ;-) John en Esther. Een extra lange workshop van 2 uur en aansluitend de Party met dj Aloes dit keer nota bene vergezeld door haar partner als percussionist én fotograaf. Hieronder de info maar lees ook de comments van de vorige keer. Deze avonden zijn keer op keer super!

Klik hier voor de foto's

 

Tantric Dance

Tantric Dance

In Tantra onderzoek je wat er in jou gebeurt terwijl je in contact bent met een ander. Je wordt je bewust van je levenskracht, je seksuele energie die er altijd is, maar die we zo bedekken in ons dagelijks leven. In Tantric Dance bestaat dat contact uit een fysieke dans tussen twee personen, waarbij de een leidt en de ander geblinddoekt volgt. Hierdoor ervaar je leiding-nemen en overgave heel bewust.

Opwarming van Levensenergie

TantricdanceWe beginnen met het opwekken van je uitbundigheid, openheid en speelsheid. Je mannelijke en vrouwelijke energie. We doen oefeningen waarbij je je lichaam sterk ervaart, je zintuigen verder opent en je remmingen loslaat.

De dans

Vervolgens introduceren we het leiden en volgen op zo'n manier dat je er met volle vrijheid, plezier en sensualiteit in duikt. Je ontdekt hoe jij omgaat met geven en ontvangen. Hoe je contact maakt, afstemt op verschillende energieën en reageert op nieuwe ontmoetingen. Mediteren in de dans kan doordat je aandacht binnenin blijft. Op speelse wijze word je bewust van jouw eigen ervaringen en van iedere aanraking. Is deze prettig of juist niet? Gedachten springen rond totdat er overgave ontstaat en alles vloeiend wordt.

De dans is een reflectie van je omgang met de ander. Nu kun je bewust kijken waar je jezelf tegenhoudt in contact en je je meer vrijheid toestaat.


Neem iets als blinddoek mee.

 

 

John en Esther

John en Esther

Bevlogen en ervaren Tantric Dance liefhebbers opgeleidt door Marcia en Rakesh van Art of Loving. In Amsterdam leiden zij de Open Tantric Dance Avonden in het Mirror Centre.

thumb john-visser-ogen-dicht thumb esther

Tantric Dance zorgt voor speelser en vrijer contact in je leven

Meer info op artofloving.nl

 

Trailer

Tantric Dance Teaser


Grooves, drums en mooie plaatjes

DJ Aloes komt altijd met heerlijke grooves maar deze avond werd haar muziek nog verrijkt door Live Percussie. Haar partner Eddie Boschma is een gedreven muzikant en bovendien professioneel fotograaf. Naast de mooie klanken zal zijn creativiteit zich uiten in mooie plaatjes. Met zijn super lichtgevoelige camera kan hij als danser/muzikant/fotograaf bijna ongezien foto's maken ook zonder hinderlijk flitslicht. Binnenkort een mooi visueel verslag van de avond. Stay tuned!

DJAloesenIshvar

Bezoek voor meer info over dj Aloes op haar eigen site dansjedans.nl
Muziek en foto's van Isvara Candra Das / Eddie Boschma op earlysun.nl of bv op Facebook

 

Comments (6)

  1. Frank ter Braak

Dank lieve dansers
dank fijne docenten
dank DJ Aloes
en dank Eddie voor je mooie foto's

Wat een fijne en hoopvolle afsluiting van het jaar. Geeft veel moed en veel zin voor 2015. Daar gaan jullie nog van horen. Een spannend jaar word het.

Ik...

Dank lieve dansers
dank fijne docenten
dank DJ Aloes
en dank Eddie voor je mooie foto's

Wat een fijne en hoopvolle afsluiting van het jaar. Geeft veel moed en veel zin voor 2015. Daar gaan jullie nog van horen. Een spannend jaar word het.

Ik hoor graag wat jullie ervan vonden!
Login and leave a comment!

Read More
 
  1. Marcel Zoontjens

Wat een heerlijke avond was 't...!
En wat een leuke foto's...!
I Love Tantric Dance...!
Dank...!

 
  1. Xavier de Baar

Wat een mooie foto's. En het was ook een heel fijne avond: voor herhaling vatbaar.
Zet de foto's maar niet op openbaar: daar zijn ze soms te close voor

 
  1. Frank ter Braak    Xavier de Baar

Als je foto's van jou te close vind mag je het zeggen.
Dan komen die niet online of haal ik zelfs hier weg.
Voor de meeste foto's én mensen zal dit niet gelden gelukkig.

 
  1. Xavier de Baar

Hier, achter het slotje, mag je ze rustig laten staan. Ik heb inderdaad liever niet dat ze online komen: ik deel mijn foto's liever zelf

 
  1. Daantje Heinz

Lieve mensen,
Het was een bijzondere avond, ik heb voor het eerst alleen de after party gedanst en was benieuwd of ik me dan wel makkelijk in zou kunnen voegen.......nou heeeel makkelijk dus, bleek! Het was een avond waarop ik een heuse noodzaak...

Lieve mensen,
Het was een bijzondere avond, ik heb voor het eerst alleen de after party gedanst en was benieuwd of ik me dan wel makkelijk in zou kunnen voegen.......nou heeeel makkelijk dus, bleek! Het was een avond waarop ik een heuse noodzaak tot dans voelde om het verdriet en de pijn die in mijn lijf zaten, door het verlies van mijn eigen mama 1 jaar geleden en het plotselinge sterven van mijn nichtje.........volledig kunnen dansen wat zich aandiende op dat moment, heel bijzonder!
Enne foto,s waar zien jullie die dan????
Heel veel liefs
Daanthe

Read More
  Comment was last edited about 9 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location