fbpx

20 aug 2016: Tantric Light met Special Guest

"Tantra made for eindhovendanst"

Tantric Light

Met hart en ziel en..

Een sprankelende avondvullende Tantra workshop op maat gemaakt voor (en door!) onze eindhovendanst community. Speels, gevoelig, zacht, veilig én verrassend. Tantra zoals wij het kennen en ons zo dierbaar is met hart, ziel én ballen. Elke nieuwe Tantric Light omvat weer nieuwe dans, meditatie, aanraking en sharing structuren met oefeningen op jezelf, in ontmoeting met verschillende deelnemers én met de hele groep.

Special Guest: Remmelt van Kleefthumb remmeltrood

Deze Tantric Light Special is een bijzondere want Martine en ik hebben met Remmelt een van onze twee zo geliefde teachers van het "Centrum voor Tantra" weten te strikken. Zo krijgen jullie een nog betere inkijk in waarom wij ons zo verbonden voelen met juist deze tantra stroom en tegelijk kunnen we hem laten zien hoe mooi onze eindhovendanst community is. Ik ben trots op beide en blij dat ze deze avond op deze manier bij elkaar gaan komen.

Tantra Teaching met Q&A...

Graag geven we Remmelt ook een podium voor een teaching over Tantra zoals wij die kennen met aansluitend een Q&A die ruimte biedt voor al jouw vragen over dit altijd boeiende onderwerp. Een bijzonder kennismaking waar ik me op verheug, ben je er bij?

Voel je welkom

Man of vrouw, single of stel, straight of gay, jong of oud, blij of bleu? Voel je welkom en laat je verrassen. Open voor iedereen met een vriendelijke nieuwsgierigheid naar het wonder in contact. Nog even ter geruststelling (in de tantra jungle van tegenwoordig): de sfeer van de avond is niet gericht op sex, en we werken niet bloot.

Opmaat tot ...

Deze avond is trouwens een goeie én leuke kennismaking met onze stijl en sfeer en daarmee een goeie opmaat voor onze Tantric Touch dagen over aanraking en verdieping door middel van de Kashmirische Tantra Massage. Data en info volgen.

Ook zijn er al veel mensen van hier je voorgegaan in hun deelname aan een van de mooie en diepgaande programma's die het centrum zelf aanbied. Lees hier van hun rijke aanbod: www.centrumvoortantra.nl

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

Remmelt over hun Zeilgroepen

 

 

Hier meer info over gezonder prijzen en faire kortingen

 

 

Comments (2)

  1. Carolien Diesbergen

Gisteren bij de tantra avond geweest, en ik kan niet anders zeggen dan dat 't meer dan verrassend was, heb me weer gerealiseerd dat respect en liefde een belangrijk aspect in mijn leven is. Dank aan Remmelt , Frank en Martine voor de prachtige...

Gisteren bij de tantra avond geweest, en ik kan niet anders zeggen dan dat 't meer dan verrassend was, heb me weer gerealiseerd dat respect en liefde een belangrijk aspect in mijn leven is. Dank aan Remmelt , Frank en Martine voor de prachtige leerzame en liefdevolle avond?❤️?

Read More
  Comment was last edited about 7 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak
  1. Frank ter Braak    Carolien Diesbergen

Dank en heel fijn te horen Carolien. Het was wel een van de meest bijzondere en bewogen avonden tot nu toe. We hebben ons er zéker met alle liefde en respect voor ingezet maar leerzaam was het óók..... :-)

Ook daar waar het mis lijkt te gaan...

Dank en heel fijn te horen Carolien. Het was wel een van de meest bijzondere en bewogen avonden tot nu toe. We hebben ons er zéker met alle liefde en respect voor ingezet maar leerzaam was het óók..... :-)

Ook daar waar het mis lijkt te gaan kan het razend interessant zijn. Ondanks de stormen van het leven naar alles liefdevol open en in bewustzijn aanwezig te blijven. Voor wie het zien en horen kon een (Tantrische) les van de grootste orde.

Aan ons om het misschien voor nog meer mensen toegankelijk te maken. To be continued!

Read More
 

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location