fbpx

Stephen en Diana

stephenendianaOntluiken in het Plezier van de Dans
Biodanza is plezier in bewegen wat bevrijdend werkt, door middel van muziek, ritme, ademen, ervaren dat het bewegen in de ruimte een golf van levensvreugde geeft, expansie, evolutie en groei. Kortom een levenskunst die je in contact brengt met omhelzen, stromen, ademen, wandelen, springen, vliegen, creëren, jezelf in de wereld neerzetten, communiceren op een nieuwe manier, geven, liefhebben en ontvangen.

Dit zijn allemaal bewegingen van een "Oneindig Weten", van een emotioneel en innerlijk vertrouwen van in leven zijn en pulseren. Beweging verstilt onze gedachten, we gaan de levendigheid en de bezielende aanwezigheid in ons lichaam voelen. De speelsheid en de blijdschap geeft ons de onvoorwaardelijke liefde zonder veroordeling, bereidheid om elk moment het leven te vieren. Onze essentie wordt op vele manieren gevoed. Volgen van je hartstocht door te dansen. Je verlangen vorm geven.

Het horen van muziek en stemmen kan ons vrolijk en opgewonden maken onze stemmingen beïnvloeden. Onze zintuigen worden aangesproken als wij in contact komen met de ander in onze omgeving. Muziek heeft een grote invloed op onze hartslag, zenuwen, bloeddruk en spijsvertering, het ritme van onze ademhaling, ons denken en onze emoties.

Kom en dans met Stephen en Diana

Zij gaven hun eerste "eindhovendanst" workshop op 14 maart 2009.
Op 12 september 2009  openden ze het "Zomers Swing Feest"
En op 11 september 2010 doen ze dat wederom:
>> Aanmelden kan hier <<

Bezoek ook hun eigen site biodanzazuidnederland.nl

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location