fbpx

14 feb 2015: Ecstatic Dance ~ de Valentijn Special

 

Ecstatic Dance Eindhoven op .....Valentijnsdag!thumb ecstatic-dance-eindhoven

Dansend in dankbaarheid en verbinding
Bewogen door de kleuren en klanken van de liefde
En last but not least;
Een zinnenprikkelende afterparty door Aphroditisch kokkin Joni Nelis

 

 

 

Ceremonie door:

Caroline S'Jegers

De Ceremonie deze avond was in handen van Caroline S'Jegers. Zij is mede verantwoordelijk voor de het succes van Ecstatic Dance Belgium en doet daar zoals nu bij ons de begeleidende Ceremonies en anders wel de Dj sets. Volgende maand komt ze dat laatste ook bij ons doen.

Meer over haar Dance & Soul Journey's lees je op carolinesjegers.com

Foto: Andy Bolle

Let's Play and be Moved

Mijn ontdekkingstocht door het leven als drijfveer!

Caroline SJegers RugIk heb jarenlang gewerkt als freelance journaliste en fotografe. Mijn grote passie is het begeleiden van mensen op hun pad doorheen het leven. Via beweging, ademhaling, aanraking en kunst. Ik ben enorm gepassioneerd door het koppelen van dans en theater aan coachings en healings.

Het is mijn intentie om mensen op hun unieke, authentieke pad te ondersteunen in de richting van (zelf) liefde, Bewustwording en Empowerment, en hun visie over zichzelf, de anderen en de wereld te verbreden – door middel van innerlijke vrede en liefdevolle vriendelijkheid.

Ik geloof erin dat mensen hun hoogste potentieel kunnen (be)leven door middel van simpelweg: zichzelf te zijn.

Dj Martyn Zij

thumb dj martyn zijMartyn draait regelmatig bij Ecstatic Dance Amsterdam en is in Club-Lite al bij vele de favoriet en ik kan snappen waarom. Vanavond is zijn Eindhovense debuut en voor deze avond zullen zijn tunes en klanken zeker ook van de liefde klinken. Is wel een hem besteed en hij verheugd zich er op met jullie kennis te maken. Hier een van zijn Ecstatic Mixen.

 

 

 

Over Joni

Aphroditisch kokkin

Haar passie voor lekker eten en fijn samenzijn draagt Joni uit als Aphroditisch kokkin. Naast dit eigenzinnig cateren begeleid ze events en prive sessies rondom eten, ontmoeten en beminnen. Een aantal jaren is ze erg actief geweest in de Amsterdamse Ecstatic Dance community en kent de ins en outs van deze unieke expressievorm. Deze avond zal ze ons verrassen met opwindend mooie hapjes en speelse lekkernijen (Raw & Vegan). Onder haar begeleiding is eten een verrassend avontuur. Mmmmm ;-)

joni in tent

Kookboek voor Geliefden

joni blokjes

Joni's liefde voor het leven, genieten, creëren en beminnen heeft ook geresulteerd in een prachtig kookboek, het "Kookboek voor Geliefden".

150 bontgekleurde pagina’s met inspiratie artikelen over Aphroditisch eten, lekker pure en frisse vegetarische recepten, how-to handleidingen voor het ondernemen van allerlei Eet-Avonturen met de mensen van wie je houdt en heul veel heerlijke foto’s.

Met Spoedcursus amuses maken, Burlesque brunch, Een schaal vol hapjes in 10 minuten, half- of 2 uur, Autopicknick, Artisjokken, YUMsorbet, Gevulde zachte zoete aardappel, Zintuigenritueel, Eating off the body en meer…

Ze zal op deze Valentijn Special een stapel van deze heerlijke boeken (€25,-) voor ons meenemen.

Meer over wat ze doet lees je op joinjoni.nl

 

Een zachte zee van...

Als veel van jullie op deze avond ons een hand vol kleedjes, kaarsjes en kussentjes leent worden we na de dans omringd door zacht en warm.

kussens

 

Hey, Ecstatic Dance, wat is dat eigenlijk?

Comments (4)

  1. Frank ter Braak

Wat een heerlijke avond zeg, van het aller eerste begin tot het laatste lekkers .

Iemand zei me dat ik in de terugblik wel vaker de mooiste avond ooit noemde en ja we waren het eens dat dit wel weer een goede kandidaat was. Met stip binnen in de...

Wat een heerlijke avond zeg, van het aller eerste begin tot het laatste lekkers .

Iemand zei me dat ik in de terugblik wel vaker de mooiste avond ooit noemde en ja we waren het eens dat dit wel weer een goede kandidaat was. Met stip binnen in de hitlijsten ;-)

Het word steeds leuker bij eindhovendanst en jullie goeie en enthousiaste opkomst heeft daar over en weer veel mee te maken.

Ik doe mijn best deze reputatie waar te blijven maken en elke keer weer een verrassend mooie avond voor jullie te hebben.

Read More
 
  1. yvonne v cuijk

Wow wat heb ik afgelopen zaterdag heerlijk gedanst. Echt genoten. En daarna nog mogen genieten van het heerlijke eten

Top Yvonne

  Comment was last edited about 9 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak
  1. Daantje Heinz

Het was zoooooo super, super fijn, ik heb mezelf als cadeautje bekeken, betast en in beweging uitgepakt en ondertussen genoten van Caroline's lichaamstaal die me inspireerde tot nwe bewegingen, en daarna met een bordje vol lekkers met gesloten...

Het was zoooooo super, super fijn, ik heb mezelf als cadeautje bekeken, betast en in beweging uitgepakt en ondertussen genoten van Caroline's lichaamstaal die me inspireerde tot nwe bewegingen, en daarna met een bordje vol lekkers met gesloten ogen, met al mijn wakkere zintuigen, hapje voor hapje van al het lekkers van Joni genoten, grote dank voor deze pure avond ❤️

Read More
 
  1. Marcel Dingemans

De omschrijving van de avond was bijzonder treffend...

 

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location