fbpx

11 dec 2016 Tantric Touch Delight

TantricTouchDelightBanner

Warme Winter Gathering voor singles en stellen. Iedereen welkom dus!

Onze Tantric Touch dagen krijgen een bijzondere Delight editie. Een warme winterse gathering die nu net als de Light avonden open is voor heel de eindhovendanst community; voor stellen én singles. Iedereen welkom dus. Bovendien hebben we op verzoek deze december variant uitgebreid met een verwarmend avond programma. Een extra lange luxe dag dus om nog dieper te ontspannen in het contact jezelf en te smelten in het samenzijn.

We bieden een rijk palet aan oefeningen die je het contact met jezelf en met de ander dieper en voller laat ervaren. Warm, veilig en waarachtig ~ liefdevol, helend en verbindend. Ervaar je aanwezig en open zijn in verbinding met de groep, op jezelf en met 'n partner of in drietallen. Weet je trouwens dat steeds meer deelnemers vaker dan één keer deelnemen? Een goeie reclame toch!?

Lees hier enkele reviews van deelnemers van eerdere Tantric Touch dagen. En ben je nieuw met tantra, nieuwsgierig of heb je vragen? Voel je vrij om te bellen, dan kan ik je informeren én zonodig geruststellen :-) Frank: 06-33700816

  

Aanraking & Verbinding

Hoe belangrijk is aanraking en verbinding voor onze menselijke natuur en hoe heerlijk en helend kan die voor ons zíjn ook! Kleine baby's kunnen niet eens zonder maar blijft het niet eigenlijk altijd wel één van de eerste levensbehoeftes? Zie deze Tantric Touch Delight editie is als een welkom warm bad in de winterse periode en geniet deze lekker lange dag van de vriendelijke intimiteit die onze Eindhovendanst community verbind en zo bijzonder maakt. Weet je welkom. Voel je welkom.

 

Onze Tantra "made for eindhovendanst"

Tantra is een pad naar je oorspronkelijke staat van overvloed, verwondering en extase. In verbinding met alles en iedereen om je heen en de liefde van het bestaan zelf. Zorgvuldig, zacht en intiem met een nadrukkelijk welkom naar alles wat zich aandient. Bv onze kwetsbaarheid én onze kracht alsook het stromen van onze vitale levensenergie. Tantra "made for eindhovendanst" ;-)

kussens 

 Martine & Frank

Alle Tantric Light avonden en Tantric Touch dagen zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

Practisch:

Locatie: Centrum Opthoff (10 min van Eindhoven)
Datum: 11 Dec 2016
Ontvangst v.a. 10:00 uur
Programma: van 10:30 tot 22:00 uur
Maaltijden in Potluckstyle, gezamenlijk dus. Neem je net als wij óók lekkers mee?
Deelname: €95,- per persoon 

 

 

Comments (3)

  1. Godert Verbiest

Het was weer heerlijk.

Fijn om je onder te dompelen in een warm bad van liefde. Uitreiken, aftasten en dan......elkaar wezenlijk ontmoeten....alles mag er zijn....woewhhh wat een cadeau! De liefde stroomt, nice and slow go with the flow.

Het...

Het was weer heerlijk.

Fijn om je onder te dompelen in een warm bad van liefde. Uitreiken, aftasten en dan......elkaar wezenlijk ontmoeten....alles mag er zijn....woewhhh wat een cadeau! De liefde stroomt, nice and slow go with the flow.

Het voelt als een goed saunabezoek voor de ziel. Bedankt ook voor de warme en zeer professionele begeleiding.

Warme groet

Godert

Read More
  Comment was last edited about 7 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak
  1. Christian Salamon

Deze dag stond in het teken van afgestemdheid, gevoeligheid en overgave. Frank en Martine nodigen je uit om je grenzen te bewaken en vanuit die veiligheid de overgave in te gaan. Ze weten een uitermate intieme en respectvolle sfeer te scheppen...

Deze dag stond in het teken van afgestemdheid, gevoeligheid en overgave. Frank en Martine nodigen je uit om je grenzen te bewaken en vanuit die veiligheid de overgave in te gaan. Ze weten een uitermate intieme en respectvolle sfeer te scheppen waarbinnen wonderen kunnen gebeuren.

De dag was tot in de puntjes verzorgd, aan alles was gedacht, en de massage en voorbereidende oefeningen werden liefdevol en omhullend ingeleid. Een warm bad van verbinding.

Door hun integriteit en spiritualiteit word je op een hoger plan getild naar tijdloosheid en het lichaam voorbij, heel stilletjes, maar wel voelbaar. Echt tantra.

Christian Salamon

Read More
  Comment was last edited about 7 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak
  1. Liesbeth Hartog

Lieverds

De dag was veilig, warm, liefdevol thuiskomen.

In een tijd van chaos en verwarring voor mij een rustpunt/ankerpunt. Een liefdevolle dag in eenvoud. Dichtbij de natuur, dicht bij mezelf waar er ruimte was voor alles wat er was,kwam en...

Lieverds

De dag was veilig, warm, liefdevol thuiskomen.

In een tijd van chaos en verwarring voor mij een rustpunt/ankerpunt. Een liefdevolle dag in eenvoud. Dichtbij de natuur, dicht bij mezelf waar er ruimte was voor alles wat er was,kwam en ging. Dit samen met een mooie warme groep mensen met mooie zeer professionele begeleiding.

Als de liefde niet bestond
Ik zou sterven van de kou
Mijn adem zou bevriezen
Als ik jullie liefde zou verliezen
Er is geen liefde zonder jouw, jouw, jouw

Knuffel Liesbeth

Read More
  Comment was last edited about 7 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location