fbpx

Francis en Eveline

 

francis eveline


sprankel
francisbloem3
francisbloem1
francisbloem2

Therapeuten bij 'eindhovendanst' ?

Doordat Francis bij de organisatie van 'eindhovendanst' betrokken is, ontstond het idee om het Diner Dansant aan te kleden met een aantal sprankelende momenten. Samen met Eveline biedt zij namelijk  workshops aan, om je levensvreugde naar boven te halen en dat sloot mooi aan bij de feestelijke sfeer die we voor ogen hadden bij een Diner Dansant. Francis en Eveline verzorgden de aankleding van de tafels, een verhaal als start van de avond, de dans-opdrachten,  de muziek tijdens het diner en als afsluiting een klein feestje voor de zintuigen. Voor wie hiervan genoten heeft of het juist gemist heeft: meer van dit bieden zij tijdens hun 'Sprankelweekend'.

Sprankelweekend

In het sprankelweekend word je uitgenodigd om de vreugde in jezelf de ruimte te geven en dat is soms moeilijker dan je verwacht. Vaak zijn het je overtuigingen, je gedachten en je angsten die jou in je keurslijf houden en je weerhouden om te sprankelen.

Om hiervan los te komen spreken we in dit weekend juist je gevoel, je lijf, je zintuigen en je fantasie aan. Het is een weekend om te dansen, zingen, spelen, mediteren, lachen, huilen, in de natuur te zijn en je te laten verrassen. De nadruk ligt op beleven en ervaren, onderzoeken wat je hierin tegenkomt en dat delen met anderen. Het is een uitnodiging om je hart te laten spreken en je eigenheid helemaal toe te laten.

Het weekend wordt begeleid door Eveline Mientjes en Francis Bouwman, beiden opgeleid tot transpersoonlijk psychotherapeut door Centrum Boswijk.

Eveline en Francis verzorgden de sprankelmomenten tijdens het Diner Dansant op 11 juli 2009

Bezoek ook hun eigen site over de sprankelweekends

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location