fbpx

Paula van Overveld

paulacloseup
paulafototoestel
paulaindelens

Jullie kennen haar mogelijk van de "eindhovendanst" vloer, maar naast het dansen heeft Paula ook passie voor schrijven, communicatie en fotografie. Voor ons maakte zij diverse mooie fotoreportages van workshops en SwingFree's. Kijk maar eens rond in onze rubriek "Terugblik".

Meer over Paula en haar werk vind je op haar site www.paulissimo.nl

 

Mooie foto gezien?

Heb je interesse in een van jouw dans portretten, dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan mailen we de afbeelding zoals het op de site afgebeeld staat.
  • Wil je hem graag groter en scherper neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zelf.
    Mag zij de foto in alle redelijkheid ook voor eigen gebruik toepassen dan kan dat vaak kosteloos.

Is dit niet wat je wil dan kun je ook exclusieve foto's of het originelen bestellen:

  • - Foto-afdruk van 13 x 18 (7,50 euro) en 20 x 30 (10 euro)
  • - Digitaal bestand van de foto, voor eigen gebruik: 20 euro


Alle foto's zijn alleen bedoeld voor eigen gebruik en dienen bij publicatie voorzien te zijn van de vermelding "foto: www.paulissimo.nl". Voor andere toepassingen is afstemming nodig.

Privacy

Wij vinden dat Paula onze avonden en de afzonderlijke dansers prachtig portretteert en zijn blij ze voor "eindhovendanst" te kunnen gebruiken. De foto's zullen door ons en de fotograaf met zorg worden behandeld en zullen alleen in een passende context gebruikt worden. Mocht je desondanks toch niet graag op de foto of op de site terecht komen, dan mag je het altijd zeggen. Liefst van tevoren maar desnoods achteraf. We proberen er dan met het fotograferen en of het plaatsen rekening mee te houden.

 

<< Terug naar vorige pagina

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location