fbpx

FYMAD

cowildeboerschutFree Your Mind And Dance

DJ collectief van Co Wildeboer Schut en Bert van den Brink

Dans en muziek gaan bij ons hand in hand. Naast onze dagelijkse bezigheden leven wij ons in de after hours graag uit als DJ's, simpelweg door de muziek die wij zelf de moeite waard vinden te delen met anderen. Wij draaien een mix van wereld-, lounge-, tribal-, jazzy, funky, progressive, spiritual, zeg verrassende muziek. Zo nu en dan maken wij een klein uitstapje naar wat bekendere muziek. Het standaard hitrepertoire hebben wij echter niet in onze DJ platenkast staan. Meestal starten wij met een mix van jazzy, lounge en wereldmuziek om op te warmen, daarna neemt de dynamiek toe en nemen we je mee naar hoger sferen. Geen paniek: aan het eind van onze wave keert iedereen weer terug op aarde.

Co Wildeboer Schut
is werkzaam als psychologe en danscoach. Ze danst al vele jaren. Begonnen met aerobics, later flamenco en nu "de vijf ritmes" van Gabrielle Roth. Inmiddels heeft ze vele workshops gevolgd bij Nederlandse en internationale 5 ritme docenten. Sinds 2006 volgt ze bij de Fontys Dansacademie in Tilburg de opleiding bewegingsexpressie. Dit jaar zomer wordt deze opleiding afgerond.

Quote Co: "Dansen is mijn passie. Ik kan niet meer zonder. In de dans kan ik mezelf uiten en voel ik wat er in me leeft. Door te dansen ervaar ik de schoonheid van mijn leven. Elke stap die ik op de dansvloer zet, geeft me vertrouwen in elke stap die ik in mijn leven zet."

bertvdbrinkBert van den Brink
werkt als senior adviseur in de audiovisuele sector. De eerste DJ stappen dateren reeds uit de jaren 80. Muziek en aanverwante av-techniek zit in zijn genen, want hij is tevens basgitarist en eigenaar van een thuisstudio. Hij is op prettige wijze met het dansvirus besmet geraakt door levenspartner Co. Samen vrij dansen werkt zeer ontspannend en reinigt de ziel.    

Zijn jullie klaar voor de verfrissende geluiden van FYMAD? Laat de muziek dan zijn werk doen en Free Your Mind.....

Bert en Co draaiden al op 14 maart 2009 en op 12 sept 2009 op het eerste Zomers Swing Feest. Bekijk de mooie video's van Ruben en Bert.

Ook waren ze weer de dj's van het "Zomers Swing Feest II" (zie de 3 video's!)

 

Bezoek ook op hun eigen sites fymad.nl en freeyourmindanddance.nl.

 

  Fymad-DJs In Search For The Sun Bubble Mix 2011 by FYMAD-AVC

 

 


Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location