fbpx

Gitta Weytjens

thumb_gittaportret

"And now something completely different:... Nia!"

Het evenwicht van T'ai Chi? De kracht van Oosterse krijgssporten?
De expressie, creativiteit en spontaniteit van dans?
En de rust van yoga???
Kom dan naar de Nia workshop van Gitta Weytjens op 12 maart 2011

Misschien is Nia een buitenbeentje? Ach, we maakten bij "eindhovendanst" ook al een uitstapje naar de meditatieve Derwisjdans van de Sufi's. Nia is gewoon een hele andere tak van het even boeiende als gevarieerde dans-landschap. Laat je verrassen, doe je schoenen uit en reis met ons mee.

 

Over Niaworkshop-nia

Nia is een unieke vorm van wellness-fitness. Nia combineert oosterse en westerse bewegingsvormen tot een organisch en holistisch geheel waarbij JOUW lichaam centraal staat. Jij gaat voelen hoe jouw lichaam de bewegingen wil en kan uitvoeren. Nia is een totaalconcept. Het maakt je lichaam fit, je geest soepel, je emoties vrij en jezelf krachtig. Nia biedt een balans tussen inspanning en ontspanning, vorm en vrijheid, zweten en sereniteit, bewustzijn en beweging. De muziek leidt je, stimuleert je en vermengt zich als één geheel met de bewegingen.

 

Gitta Weytjens:

 

ann-leaping-thmbIk heb NIA ontdekt in 2003 in Thailand. Het was liefde op het eerste gezicht! 'Do it your way' zei de Canadese lerares, en het was alsof ik mijn hele leven op dat éne zinnetje had gewacht. Ik heb meteen die eerste les beslist om NIA-teacher te worden!

In 2004 behaalde ik mijn White Belt Teacher's licence in Vancouver, Canada. En werd daarmee de eerste Nia teacher in Belgie. Twee jaar later vervolgde ik mijn opleiding met de Blue Belt in Hamburg.

Nia is voor mij bewegen en bewogen worden tot in de puntjes van mijn tenen en mijn ziel. Thuis zijn in mijn lijf en keuzes maken.Nia is mijn inspiratiebron en uitlaatklep voor creativiteit, speelsheid en bewust leven.

Het is een feest Nia te kunnen delen!

 

Gitta gaf haar  "eindhovendanst" workshop in april 2009 en in mei 2010, kijk hier naar de terugblik.


Bezoek ook zijn eigen site nia-gitta.be of bekijk deze Duitse of haar eigen video over Nia.
Gitta wordt bij haar workshops geassisteerd door de nederlandse Nia docente Wilma Notermans.

 

 

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location