fbpx

20 juni 2016: The joy of courtship

JoyOfCourtshipBanner

The joy of courtship

Een workshop over onze dierlijke oorsprong in de dans Dans in z'n originele functie van de viering en uiting van levenskracht .

Deze workshop is voor iedereen die zichzelf wil heruitvinden in de Tango of Contact Impro. Terugvinden in onze natuur. Een natuur van contact, bals, imponeren, overtuigen, uitnodigen en spelen .

We werken met visualisaties en beeldmateriaal. 't Gaat onschuldig, creatief, komisch, ernst en eerlijk worden.

Heel erg welkom. Met ziel & zaligheid en huid & haar. 
Mascha Löschmann en Frank ter Braak

 

Zoiets ;-)

We komen met meer inspiratie uit het dierenrijk maar hier alvast een inspirerend filmpje over de schoonheid van de balts.

 

 

Mascha Löschmann

thumb maschaSommige ontdekte Mascha als (Argentijnse of Tantric) Tango docente, andere kennen haar professie als Cesar therapeute, Feldenkreiss practisioner of Critical Alighnment Yogi. Met haar doortastende helderheid en waarachtigheid hielp ze vele mensen en zeker ook dansers wegwijs en vooral thuis in hun eigen lijf.

Mascha is een graag geziene gast in Scala, zowel bij TipoTango alsook bij de vrije danszielen van eindhovendanst. Met haar brede achtergrond een bijzondere docente om dansers van alle achtergrond te inspireren.

Connect met Mascha op Facebook

Frank ter Braak

thumb Frank Georgie handLang terug danste ik ook enkele jaren Tango maar nu al een bijna 8 jaar de drijvende kracht achter eindhovendanst en daarin vooral geraakt door de vrijere danstkunsten als bv de Contact Impro. Meestal ben ik aanwezig als spil in rol van de gastheer en organisator maar soms ook als co-docent in de diverse Tantra(&dans) specials binnen eindhovendanst. 

 

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location