fbpx

8 Nov 2014 Workshop Biodanza & Party! met FYMAD

ZDeze keer was weer eens een Biodanza avond. Silvan Schalken deelde met ons zijn kleur van deze populaire dansvorm. Naast Biodanza docent is Silvan overigens ook nog een collega van me. De man van de Ubuntu-Swingparty namelijk. Na hem nam Bert van Free Your Mind And Dance het over. Een mooie avond vond ik het. Hieronder lees je nog de aankoniging
X Frank

Biodanza

ubuntuOver Biodanza

Biodanza betekent letterlijk dans van het leven. Professor Rolando Toro Araneda uit Chili is de grondlegger van deze vorm van dansen. Biodanza is een goede manier om aan je gezondheid en je persoonlijke groei te werken. Biodanza werkt met muziek, ritme en emotie. Tijdens de dans wordt er niet gesproken. Biodanza leert je aanwezig zijn in het moment. Wanneer je regelmatig danst krijg je meer energie voor je privéleven, studie of werk, omdat de stress afneemt. Biodanza kan depressies verlichten, je wordt tevredener met jezelf en ziet de kwaliteit van je leven toenemen. Kortom je krijgt meer zin in het leven en je kunt beter voelen wat je echt wilt.

Voor iedereen!

Man en vrouw, jong en oud, kort of lang, soepel of stram. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt. Iedereen kan meedoen. Het gaat niet om het leren van mooie danspassen. In Biodanza gaat het erom dat je door middel van beweging en muziek in contact komt met jezelf, de ander en de groep. Je komt steeds meer in je lijf en je laat je hoofd meer met rust. De muziek, de dans en het contact met de andere mensen in de groep helpen je te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt in je leven.

 

 

Over Silvan

silvanSilvan Schalken

Ik heb altijd al graag gedanst. Door Biodanza ben ik me vrijer gaan voelen. Ik ben mezelf: kwetsbaar en krachtig! Wat ik in Biodanza ervaar deel ik graag met iedereen. Ik nodig je dan ook uit om mee te dansen en net als ik nog meer te leren genieten van dat wat er is.

 


Meer over mijn Biodanza lessen en Ubuntu Swingparty's lees je op mijn site ubuntuswingparty.nl

 

 

 

 

 

 

FYMAD

FYMAD (Free Your Mind And Dance)

bertvdbrinkcowildeboerschut

FYMAD WORLD MUSIC DJ COLLECTIVE

Het FYMAD DJ-collectief bestaat uit Co (dansexpressie docent, danscoach, dj) en Bert (audiovisueel creativo, muzikant, dj). Het DJ-collectief heeft een geheel eigen geluid en combineert traditionele en actuele wereldmuziek tunes met eigen grooves, beats en loops. ​Ben je klaar voor de frisse en swingende geluiden van het FYMAD DJ-collectief? Organiseer je een festival, een dansparty, een wereldmuziek evenement, een themafeest of zakelijke aktiviteit?

Meer info: https://www.freeyourmindanddance.nl/

PS Deze keer moest Bert het alleen doen. De inspiratie van Co klinkt echter altijd in zijn muziek door ;-)

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location