fbpx

11 Okt 2014: Marolds Movement Medicine & Party met Polyesta

Marold verwende ons al in Aug als dj met zijn mooie muziek maar deze avond kwam hij met zijn grote passie "Movement Medicine". Enkel jaren terug was het al een heel goed alternatief tijdens carnaval maar nu met veel dansmeters ervaring zijn zijn lessen nóg fijner geworden zijn vind ik. Een aanrader zou ik zeggen.

 movement marold

Workshop

thumb herfstbosMovement Medicine

is een hedendaagse dansmeditatie met diepe wortels in ecstatic dance en sjamanisme en is een krachtig medicijn voor Lichaam, Hart en Ziel. Het ondersteunt je om wakker te worden en je eigen unieke relatie met het leven te ontwikkelen. In deze workshop bewegen we met de energie van de beginnende herfst.

Docent

marold-sMarold Emmelkamp

heeft vele jaren gestudeerd bij Ya’Acov en Susannah Darling Khan, de grondleggers van Movement Medicine. Hij is door hen opgeleid tot docent en doceert sinds vier jaar Movement Medicine in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt hij samen met en studeert bij begenadigde leraren en sjamanen uit alle windstreken. Hij schept een integere en humorvolle ruimte voor heling en transformatie waarin iedere dans onderzocht kan worden en elke danser welkom is.

Meer info op maroldemmelkamp.nl

Dj Polyesta

 polyestabanner

Dj Polyesta

Ze draaide op grote evenementen als Werfpop, Lowlands en het Roots festival, stond op de podia van bekende clubs  als Paradiso en de Melkweg en verruimde haar Amsterdamse grenzen door wereldse mixen te draaien op happenings in Parijs, Portugal en India.

World grooves & Global beats
Polyesta mixt muziek uit Afrika, Azië, Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen bestaan.
Ze combineert akoestisch met elektronische, traditionele met moderne, westerse en niet-westerse muziek in een zeer dansbare mix.

In beweging
polyestaHaar doel is mensen te raken en te verleiden met muziek, met klanken die de dansers nog niet eerder hoorde. Spicy beats uit India, mellow hiphop uit Cuba, funky Afrobeats, hart roerende Nu-Gypsy, Latin beats, dans muziek uit het Midden-Oosten of de Balkan, als het het lichaam en de ziel maar in beweging brengt.

Trancedans en meer
Naar Dj'en doet Polyesta meer. Na haar opleiding bij Aernoudt ook Trancedans Ceremonies en wekelijkse dansmeditaties in Amsterdam. Kijk maar op haar Facebook

Meer info op djpolyesta.nl
Luister naar haar op soundcloud.com
En Esta Polyesta op Facebook

 

 

Nagenieten van de Polyesta Mix van de avond

 

Barefoot party Eindhovendanst October 2014 by Esta Meditations & Dance on Mixcloud

 

Comments (2)

  1. Sara-Joan van der Kallen

Het is hier heerlijk dansen
maar ook "stil"-staan
en alleen maar "zijn"
samen met anderen.

Een ver-ADEM-ing

Zijn in bewegen
bewegend Zijn.

Dank je wel!
Sara-Joan

  Comment was last edited about 9 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak
  1. Martje Naterop

Hele fijne dansavond waarin me vooral heel dicht bij mezelf heb gevoeld. Krachtige emoties die ik kon dansen, en dat was heerlijk en bevrijdend.
Dankjewel Marold, dankjewel mededansers, en medewerkers van Eindhoven danst. T is ook een super fijne...

Hele fijne dansavond waarin me vooral heel dicht bij mezelf heb gevoeld. Krachtige emoties die ik kon dansen, en dat was heerlijk en bevrijdend.
Dankjewel Marold, dankjewel mededansers, en medewerkers van Eindhoven danst. T is ook een super fijne plek hier, voel me thuis en op mijn gemak

Read More
 

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location