fbpx

Aernoudt Knecht

aernoudt_knechtLet op Trancedans Special op 22 januari, wees er bij!

"De uitdaging ligt in het ontwikkelen van een visie op je leven en je plek in de wereld. Een geblinddoekte dans is een krachtige ervaring die je uitnodigt om je maskers van beperkende conditionering en afgescheidenheid af te leggen en thuis te komen in jezelf en in verbondenheid met al wat is. De lege ruimte in het duister is een oceaan vol oude herinneringen en ongekende mogelijkheden! Adem, muziek en trance zijn poorten tot de kennis en kracht in jezelf."

 

Aernoudt behaalde de graad van Master of Science in de Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en specialiseerde zich in de Cultuur- en Godsdienstpsychologie. Hij kreeg les van verschillende leraars en bestudeert hedendaagse ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van religie en spiritualiteit. Aernoudt is muzikant en trancedans begeleider, en geeft voordrachten, rituelen, workshops, meerdaagse programma's en een training in België, Nederland en Duitsland. Naast zijn sjamaanse werk is Aernoudt ook webdesigner (droomwever.net) en duurzaam en bij-vriendelijk imker.

 

 

els_van_sonhovenEls Van Sonhoven

"Trancedansen is reizen op de hartslag van het leven, je ziel ontmoeten in een beweging van klanken, thuiskomen in het mysterie dat je bent, vanuit een verlangen naar vrede en schoonheid een wereld dromen waar je kan thuiskomen, in harmonie met de planeet en in verbinding met het heelal."

Els verdiepte zich in rituele dans en theater tijdens haar studie Germaanse taal- en letterkunde. Ze deed de opleidingen therapeut Interactionele Vormgeving, Permacultuurontwerp en ´Path of the Peacemaker´. Centrale thema's in haar werk zijn levenskwaliteit, duurzaamheid en interculturele spiritualiteit. Ze is webmaster van moederaarde.org.

Els geeft workshops transculturele spiritualiteit en is webmaster van MoederAarde.org. In 2008 richtte ze samen met Aernoudt Knecht Trancedans.net op. Aernoudt en Els geven ook samen het maandelijkse e-zine 'De Geblinddoekte Danser' uit.

 

Aernoudt en Els gaven hun Trancedans workshop op 25 april 2009.
Het werd gevolgd worden door een Droomtijd klankconcert met o.a. Roger Vossen.
Een artistieke terugblik op deze avond vind je hier.

trancedans_05 trancedans_01_klein trancedans_10_klein natuur_01_klein trancedans_07_klein

Via trancedans.net en hun maandelijkse e-zine 'de Geblinddoekte Danser' delen Els en Aernoudt hun inspiraties over trance, dans en muziek.

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location