fbpx

30 dec 2017: Zingen met Martine: Zingen ~ Dansen ~ Aanraken ~ Stilte

TantraMantra2018Rood 

 

Zin in een alternatief Oud & Nieuw, the day before?

BuddaSmalGrijsIn dit warme samenzijn bij eindhovendanst gaan we rond de vleugel zingen met Martine! Een bijzondere avond om ons te verbinden met onze eigen diepte en de schoonheid van de anderen om ons heen. Kom je laven aan dit klinkende veld van aanwezigheid en geniet van de zinderende stilte van het bestaan...

Op adem komen

Een uitgelezen tijd om even op adem te komen waar deze periode met vuurwerk, verplichtingen en etiketten vaak ook onze afgescheidenheid zo pijnlijk voelbaar maakt. Samen zingen brengt je terug in een sfeer van liefde, vreugde en verbinding. Vanuit rust, kracht en sensitiviteit kunnen we elkaar ontmoeten in de liefde die we zijn.

Mannen- en Vrouwenstemmen

Deze avond verweven we het zingen met dans en aanraking, en spelen we met de impact van mannen- en vrouwenstemmen. De resonantie van het stemgeluid van de andere sekse heeft vaak een diep helende werking op ons. Een simpele, intieme ontmoeting vanuit liefde, de natuurlijke staat van ons hart. Iédereen is welkom, ongeacht zangervaring.

Inbegrepen is een pauze om je keel te smeren en je vingers bij af te likken ;-)

 

Over Martine

Martine

De meest intieme relatie is die met 'The Beloved within'

MartineFoppeSchutKleiner

 In mijn verlangen naar de essentie van het leven en naar  contact en bezieling, geeft Tantra me vervullende antwoorden. Het raakt me dat in Tantra alles omarmd wordt, dat alles er mag zijn. Ik geniet van de openheid, de kwetsbaarheid en de kracht die me dat geeft. In Tantra bloeit ook mijn liefde voor aanraking, letterlijk, huid op huid, maar zeker ook in breder perspectief: via klank, en door bewust aanwezig te zijn in aanraking met het bestaan zelf. Zoals in Mantra zingen: een essentiële beoefening in de traditionele Tantra.

Mijn specialisatie is de combinatie van Tantra en zang. Zingen kan de starheid van het ego laten smelten. Samen zingen geeft een diepe ervaring van eenheid: een doorvoeld besef dat we deel uit maken van een groter geheel. En de ervaring dat je in die verbinding je eigen stem, je eigen kleur mag hebben, whatever that may be!

Opleiding en ervaring

Opleiding en ervaring

TantraMantra

Ik ben opgeleid tot klassiek pianiste aan het Sweelinck Conservatorium A’dam, door Ronald Brautigam. En daarnaast tot mantrazangeres door Deva Premal en Snatam Kaur. Verder volgde ik diverse tantra en massage opleidingen. 

Vanaf m'n twintigste begeef ik me op het pad van zelfrealisatie, geïnspireerd door diverse Advaita (non-dualiteit) teachers. Sinds 2000 ben ik verbonden aan het College of Integrated Philosophy in Canada, en sinds 2008 aan het Centrum voor Tantra.

Vanaf 1990 werk ik met groepen op het gebied van groei en bewustwording door middel van zang, dans, tantra, meditatie en massage. Daarnaast geef ik individuele zangcoaching en massagesessies.

Meer informatie over Martine en Tantra vind je op de site van het Centrum voor Tantra

 

 

kussens

Gezamenlijke lappendeken

We gaan het ons samen meer dan comfortabel maken en ik stel mij een bonte lappendeken voor die ons met zachtheid en warmte omringt. Als zoveel mogelijk mensen hun dekbed en wat (zit)kussen van huis meenemen zullen we het samen op de vloer heel goed gaan hebben!

De dresscode van de avond is vrij. Trek maar iets aan waar je blij van wordt, waarin je je vrij kunt bewegen en warm genoeg is bij zitten en liggen.

  

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location