fbpx

30 april 2016: Tantric Light Special #3

"Tantra made for eindhovendanst"

Tantric Light

Met hart en ziel en..

Een sprankelende avondvullende Tantra workshop op maat gemaakt voor (en door!) onze eindhovendanst community. Speels, gevoelig, zacht, veilig én verrassend. Tantra zoals wij het kennen en ons zo dierbaar is met hart, ziel én ballen. Elke nieuwe Tantric Light omvat weer nieuwe dans, meditatie, aanraking en sharing stucturen met oefeningen op jezelf, in ontmoeting met verschillende deelnemers én met de hele groep.

Voel je welkom

Man of vrouw, single of stel, straight of gay, jong of oud, blij of bleu? Voel je welkom en laat je verrassen. Open voor iedereen met een vriendelijke nieuwsgierigheid naar het wonder in contact. Nog even ter geruststelling (in de tantra jungle van tegenwoordig): de sfeer van de avond is niet gericht op sex, en we werken niet bloot.

Opmaat tot ...

Deze avond is trouwens een goeie én leuke kennismaking met onze stijl en sfeer en daarmee een goeie opmaat voor ons Tantric Touch Weekend op 11 en 12 juni. Een ontspannen Tantrisch weekend over aanraking en verdieping door middel van de Kashmirische Tantra Massage.

 

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

Comments (1)

  1. Frank ter Braak

Wat een eer en voldoening om jullie weer in zulke grote getalen te hebben mogen ontvangen en met onze Taste of Tantra hebben laten kennismaken. Indrukwekkend ook om te zien hoe jullie je voor de soms simpele maar niet minder indrukwekkende...

Wat een eer en voldoening om jullie weer in zulke grote getalen te hebben mogen ontvangen en met onze Taste of Tantra hebben laten kennismaken. Indrukwekkend ook om te zien hoe jullie je voor de soms simpele maar niet minder indrukwekkende oefeningen konden openstellen.

Ik ben heel dankbaar dat jullie op deze avond bij ons waren.
Liefs Frank

Read More
  Comment was last edited about 8 years ago by Frank ter Braak Frank ter Braak

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location