fbpx

20 febr 2016: Dans-Magie in de Kapel (die boven Scala dus!)

thumb dansklooster logoDansen in de Scala Foyer is al heerlijk. Een mooie zaal in een complex waar je voelt dat het een rijke historie heeft. Wist jij dat het plafond van de Scala Foyer… de vloer is van een grote Kapel? 20 februari verhuizen we naar boven… we laten de Foyer onder onze voeten liggen en stijgen op naar grote hoogte!

Magie met ...

Wie anders kan dit magische Dans-avontuur beter begeleiden dan Dansklooster? Al twee keer eerder gaf Dansklooster een memorabele dansreis in de Scala Foyer. Maar de Kapel… dat doet de naam natuurlijk pas echt eer aan.

Dansreis

Een dansreis met ruimte voor magie, verbinding, ontdekkingen, grootsheid en stilte. Je bent welkom om in te stappen om 19.30 en we eindigen om 21.30 uur. Na de dansreis is een heerlijke open dansvloer tot middernacht waar alle ritmes de ruimte krijgen en jij alles eruit kan dansen.

Over Dansklooster

thumb dansklooster dansersIs Dansklooster nieuw voor je? Dansklooster danst al 5 jaar eigenzinnig langs de tradities van de bestaande vrije-dans-vormen. We creëren een comfortabele balans tussen dansen in contact en dansen op jezelf, tussen krachtige beat en verstilde flow, tussen speelsheid en verdieping. De naam Dansklooster staat voor de balans tussen beleving, beweging & stilte... We bieden maandelijks weekend-retraites aan en krijgen daarin van onze deelnemers terug dat ze zich veilig voelen, hun speelsheid & energie herontdekken, zich hebben gelaafd aan de schoonheid & aandacht die uit alles spreekt.

Meer info op hun site dansklooster.nl

De Kapel

thumb Kapel overdag thumb Kapel uit hoogte thumb kapel optreden

Wie Scala al mooi vind zal de Kapel zéker ook bekoren. Veelal dezelfde bouwstijl maar dan met monumentale gewelven en  het prachtige glas in lood. De entree is aan de voorzijde van het gebouw en het trappenhuis is al een uitzonderlijk entree. Een zee van kaarsen zal de ruimte sfeervol verlichten. Breng jij wat extra dekens en kussens mee voor een knus zithoekje? Die moeten we zelf maken. Wij zorgen voor het lekkers aldaar.

kussens

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location