fbpx

30 jan 2015: Tantric Light Special

Tantra "made for eindhovendanst"

Tantric Light

Tantric Light

Een sprankelende avondvullende Tantra workshop op maat gemaakt voor (en door!) onze eindhovendanst community. Speels, gevoelig, zacht, veilig én verrassend. Het programma omvat diverse verbindende en verdiepende oefeningen. We werken o.a. met dans, meditatie, aanraking en sharing: op jezelf, in ontmoeting met verschillende deelnemers en met de hele groep.

Man of vrouw, single of stel, straight of gay, jong of oud, blij of bleu? Voel je welkom en laat je verrassen. Open voor iedereen met een vriendelijke nieuwsgierigheid naar het wonder in contact.

Nog even voor alle duidelijkheid (in de tantra jungle van tegenwoordig): de sfeer van de avond is niet gericht op seks, en we werken niet bloot. Deze avond is een mooie introductie op de komende twee Tantric Touch dagen over aanraken en gevoelig zijn. Op 7 februari is de "Solo editie" waar je je als síngle aanmeld en de "Duo editie" op 28 februari waar je je dus als stél aanmeld.

 

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location