fbpx

5 dec 2015 Sinterklaas Dans & Surprise Avond met Jo-An

contact jam eindhovendanst s

 Een avond vol (dans) Surprises

Voor alle volwassenen die van cadeautjes houden en wel weer eens zijn of haar schoen willen zetten. Voor iedereen die verlangt naar een persoonlijk en alternatief schoen cadeautje. Voor iedereen die graag wil spelen en genieten als een kind op Sinterklaas avond. Voor creatievelingen die van dansen, bewegen en exploreren houden, zowel individueel als samen.

Voor iedereen die surprises en sinterklaasgedichten een klein beetje ontgroeid is en er wel eens iets anders mee zou willen doen.

 

sinterklaasdansen 

 

Over de docent:

Jo-AnJo-An is een jonge docent Dans Expressie & Improvisatie, performer en dans- & theatermaker en organiseert momenteel dansworkshops vanuit haar opgroeiende initiatief Dans Atelier. In Maastricht. Naast haar ervaring van kinds af aan in verschillende theater en dansvormen (toneel, musical, straattheater, fysiek theater, theatermaken, ballet, moderne dans, theaterdans, dans impro en contact Impro) en 1 jaar studie Drama Docent aan ArtEZ in Arnhem heeft zij zich tijdens de Voortgezette Opleiding Docent Dans Expressie in Amsterdam verdiept in de didactiek en methodiek Dans Expressie. In 2015 studeerde ze hieraan af met de voorstelling Groeipijn Bloeitijd, over 'kindertijd en opgroeien' met een groep kinderen & volwassenen. Tijdens deze studie heeft ze naast haar stages met kinderen en volwassen dansers ook hier en daar ervaring opgedaan met diverse doelgroepen zoals jongeren, gehandicapten en vluchtelingen kinderen, hetgeen ze steeds verder wilt blijven ontwikkelen in haar dans & theaterwerk.

Op dit moment werkt ze in haar workshops voor volwassenen vooral met (combinaties van) Dans Expressie, Contact Impro, Instant Composition & Movement Research. Haar interesse en nieuwsgierigheid gaan binnen deze dansvormen uit naar dans & bewegingsonderzoek door middel van tot de verbeelding sprekende thema's. Ze haakt graag in op de actualiteit, en bewegend vanuit haar eigen fascinaties inspireert ze andere dansers het liefst door dit dansonderzoek op speelse en explorerende wijze te benaderen, individueel én in contact.

Meer over Jo-An lees je op Dansatelier

Neem mee:

  • Een verlanglijstje. Wat wil je hebben voor deze winter? Materieel, immaterieel, alles mag
  • Bij jou passende schoenen. Neem wel schoenen mee waarop en mee gedanst mag worden!
  • Zin om te experimenteren en exploreren!

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location