fbpx

Terugblik Blind Date

 


Speciale terugblik

thumb_miatrancevierkant2 thumb_blinddatemarion6 thumb_miatrancevierkant3 thumb_blinddatemarion7 thumb_miatrancevierkant1 thumb_blinddatemarion4

Met de ogen van ...

Deze Trancedans avond met Droomtijd Klank Concert was een "special" met de mysterieuze werktitel "Blind Date". De terugblik is ook een bijzondere; we kijken namelijk terug met de ogen van de kunstenaars die de avond helemaal in hun eigen element mee maakte. Klik op de tabjes om de impressies van Mia en Marion te zien. En wie weet exposeren we het nog wel eens op een "eindhovendanst" avond. Bij deze heel erg veel dank want ik vind het indrukwekkend mooi, zeker zo mooi als de eigenlijke avond was.

 

 

Mia Koeneman:

thumb_miakoeneman

"Langs de rand van het dansen danste mijn penseel mee
op het ritme van de muziek.
Met het ritme dat ook in mijn lijf danste.
Mijn hand neemt waar; een voet, een hand, bedekte ogen.
Soms voel ik mij een vreemde in een zee van geluiden en bewegende lijnen.
Maar dan weer ben ik een van de dansenden.
Mijn penseel ont-dekt de lijnen, steeds weer en weer en weer.

Totdat ik mijzelf neerleg en wegdroom in een oceaan van geluiden
die me grenzeloos overal laat zijn."

 

 

 

Marion van der Horst:

marion

"Mooie ervaring om te tekenen bij de trancedans, ik kwam met het tekenen ook in trance, echt super, het klankconcert erna was ook heel bijzonder, bedankt voor deze mooie ervaring."

 

Reactie van één van de deelnemers: De hele aankleding van de zaal was fantastisch. De begeleiding was erg prettig. Aernoudt en zijn assistenten waren de rust zelve en dat schepte voor de hele avond veel vertrouwen. Ik moest er echt wel even inkomen, mijn hoofd zat me regelmatig in de weg. Toch heb ik een aantal mooie momenten beleefd en durfde ik, toen ik vastzat in mijn hoofd, me om te draaien - wat samenging met een enorme kracht om mijn eigen weg te gaan en letterlijk was de ruimte ook vrij voor mij. Erg wonderlijk! Het klankconcert daarna was in een woord goddelijk. De ontzettend lekkere hapjes* die daar dan weer na kwamen maakten de avond helemaal af.
(* Volgens Aernoudt zelf 10x lekkerder dan de lekkerste hapjes ooit op een Trancedans workshop. Dank dank dank voor de lekkerbekken crew!!!)

 Miriam Moons

miriammoonsMiriam kreeg het na de workshop erg druk met haar illustratie werk. Haar werk zijn nog onuitgewerkte schetsen. Als ze nog tijd en inspiratie krijgt zullen we het alsnog publiceren.

 

 

Impressie Mia

 

Meer over Mia is te zien op haar site mkatelier.nl
(Zondag 14 juni houdt Mia open attelierdag!!)

Impressie Marion

Klik op de plaatjes voor vergrotingen. Eén van de werken heeft Marion op de computer uitgewerkt.

blinddatemarion1 blinddatemarion2 blinddatemarion3 blinddatemarion4
blinddatemarion5 blinddatemarion7 blinddatemarion7 blinddatemarion8

Meer over Marion is te zien op deze sites: reddesign.nl en digi2art.nl

Playlist

Workshop Trance Dans

Aernoudt en Els draaide tijdens de Trancedans avond deze muziek:

trancedans_05 trancedans_01_klein trancedans_10_klein natuur_01_klein trancedans_07_klein

Jim McGrath - Drum Spirit
Ganga Giri - Afrodisiac
Safri Duo - A-Gusta
Highlight Tribe - Free Tibet
Professor Trance - Drumming Circle
Buddha Bar & Dj Disse - Egyptian Disco
A Celtic Tale - Loch Etive (El lago Etive)
Naked Planet - Kama Phal
Dorjee - Mantra Chanting
Tya - Lizard

Droomtijd Klank Concert

instrumenten-05-klein rimpeling-01-klein

instrumenten-06-klein

Het Droomtijd Klank Concert van Rogier Vossen (and friends!) was live en geïmproviseerd. Als je nieuwsgierig bent hoe dat klonk zul je het toch zelf moeten moeten ondergaan. Ze zijn regelmatig in het land te ervaren.

 

 

 

Van de meeste van deze muziek kun je een stukje luisteren en downloaden (€1 per nr.) via het programma iTunes, klik maar op de links. Als je dat programma nog niet hebt om muziek te luisteren kun je het direct downloaden. Twee minuten werk en een absolute aanrader!

Hals over kop?

"Even mijn ervaring delen, ik heb helaas de blind date dans niet mee kunnen maken!! Omdat ik die zaterdag om 19 uur onderweg was naar jullie, en op de snelweg richting Eindhoven een auto ongeluk gehad heb. Best wel heftig, in de linker berm gekomen te hard terug gestuurd en zo op de weg in de slip geraakt, en in de rechter berm over de kop weer terug gerold op wielen doorgeschoven en toen op z,n kop in de sloot geland. Gelukkig reed de brandweer achter mij, die had het zien gebeuren en heeft mij door m,n kapotte raam eruit getild. M'n auto is totalloss, en ik heb een zeer goede engel bewaarder!!! Kwam er zonder gordel om, heel uit. Alleen bont en blauw, en m'n spieren hebben een flinke op tater gehad en doen nog zeer. Ik had die zelfde avond, vlak voordat ik moest gaan nog met jou gebeld om m'n vriendinnen af te melden. Ook weer een goede les voor mij om de verantwoording voor afmelden bij hun te laten, en niet op mijn nek te nemen!!
Hierdoor was ook al aan de late kant. Maar goed, het is gebeurt zo als het is."

Ik hoop de volgende keer weer te dansen ( VEILIG)
groetjes Meike

overdekop

Natuurlijk is het heel fijn als jullie op tijd zijn voor de workshops, maar zoo belangrijk is het natuurlijk niet! Welkom terug Meike, incl je engeltje! Frank

 

Trance Dans Muziek


iamumanDe echte muziek die op deze avond gedraait werd zie je bij het tabje "Playlist". Wat je hier hoort is een van drie stukken van "I am Uman" die je als welkom kado krijgt als je je abboneert op de Trancedans nieuwsbrief van Aernoudt en Els. Een prachtig verzorgde nieuwsbrief met een boeiende verscheidenheid aan artikelen, echt een aanrader!

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location