fbpx

Terugblik: Biodanza en FYMAD

Het begin van de lente bij "eindhovendanst":

(Klik in de verschillende tabjes voor alle onderdelen van het verslag)
{2jtab: Reacties}

Fijne mensen, dank voor jullie aanwezigheid en alle feedback. Hierbij een compilatie in beeld en woord.

Als de verschillende plaatjes en teksten niet verschijnen klik dan op de rij met blokjes rechts in beeld!

{2jtab: Meer Foto's}


"Bewegen vanuit de ontmoeting met jezelf, wat het vertrekpunt is om daarin de ander te ontmoeten. Met volledig respect en op een verbonden wijze gelukzaligheid van leven in de dans mogen ervaren. De dans worden, door onszelf te dansen leren we onszelf kennen in al onze aspecten en gaan we vollediger leven. Zijn we ook in staat om te creëren waar we echt naar verlangen. Daarin is het contact met de mededanser een heel belangrijke factor. Het energieritme tussen polariteiten schept meer leven, zo komt de verbinding met de ander en het universum tot uitdrukking in jouw leven. Door expressie te geven aan je gevoelens ben je in staat om je geluksgevoel groter en langduriger te maken, je te verbinden met de ander maakt je leven ruimer en kwalitatiever."


{2jtab: Frut muziek?}

muziek

Voorkeuren
Elke avond krijgen we wel feedback over de muziek. Het overgrote deel is zeer positief, en dat is wat ik ook op de dansvloer zie. Toch blijven er altijd wensen. Helaas zijn deze individuele voorkeuren veelal zeer tegengesteld, of niet wat wij met "eindhovendanst" voor ogen hebben. Het besef dat je het nooit iedereen naar de zin kan maken begint meer en meer te dagen: lees bv maar eens mee in één van de laatste pagina's van ons gastenboek alhier.

Verscheidenheid
Er komen behalve veel verschillende docenten ook een diversiteit aan dj's voorbij. Laat je verrassen en inspireren door deze grote verscheidenheid aan mensen en muziek.  We doen allemaal ons best, dus gewoon allemaal blijven komen en lekker dansen!

Ook commentaar?
Wil je ook iets op delen over jouw ervaring; onder elke "terugblik" en "playlist" staat op deze site een formulier voor jullie persoonlijke bijdrages. Wees welkom.

{2jtab: Playlists}

Met je muis kan je deze dit plaatje laten swingden. Als je klikt kan je ook zien en horen waarop ze dansten.

beweeg je muis over de foto voor

 

{/2jtabs}

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location