fbpx

Mantra´s - stemexpressie - jabberen

maria-grijpmaZingen maakt gelukkig!
Zingen maakt gelukkig! We zingen 1x per maand op vrijdagavond, in de mooie kapel van het Kwan Yin Huis in Eindhoven. Klanken van weemoed en verlangen... 
Stemexpressie/samen zingen verhoogt je weerstand, vermindert stress en pijn en is gewoon heerlijk. Bovendien zorgt zingen in een groep voor verbinding en eenheid. We zingen en klinken ons hart en ons lijf warm, met klanken en mantra's (klankgebeden), met krachtliederen en jabberen. Soms heel stil, soms uitbundig. En we genieten vooral tussendoor en achteraf van de intense stiltes. 
We volgen de cyclus van de windrichtingen... en het verlangen en de weemoed die dat oproept.

Kom gerust uitproberen of dit voor jou een manier is om je weekend ontspannen te beginnen en neem je vrienden mee. (max. 16 personen).

"Onze stemmen waren net de stemmen van engelen. Zonder woorden, met klanken die uit het diepst van de aarde leken te komen, zongen wij ons lied: bruisend als water van een waterval, soms knierpende en schurende dissonanten, soms verstild als hete aarde in de zon of met ritmes van eeuwen geleden. Het was zo fijn, om je zonder woorden over te geven aan bakken klank. Vooral het jabberen was een openbaring, de niet-bestaande woorden en geluiden gewoon naar buiten laten stromen. En daarna zakte je rustig in de klank van mantra's die je als vanzelf meezong. Vrede."

Plaats: de prachtige kapel van het Kwan Yin Huis in Eindhoven, Koenraadlaan 102A, vlakbij het Evoluon
Kosten: € 12,50 per keer
Tijd: van 19.00-21.00 uur, dus een uur eerder dan herfst/winter 2011! 
Data 2012: 13 januari (oost, nieuw begin); 24 februari (zuid, groei en vuur); 16 maart (west, loslaten); 
20 april (noord, nacht en schaduw)
Meer informatie en aanmelden: Maria Grijpma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel.06-22627867.

Verdere activiteiten vind je op haar eigen site: mooiemorgen.nl

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location