fbpx

8 Mei: NIA dance & dj Theo Berlie

thumb_gittaportret

"And now something completely different:... Nia!"

Kom en dans Nia en ontdek het plezier van bewegen met je héle lichaam!

NIA Prikkelt
Ga mee op avontuur doorheen de verschillende oosterse en westerse bewegingsvormen waar Nia op geinspireerd  is. Het ene moment ben je daadkrachtig, het andere moment meegaand als de wind. Lieflijk, grillig en dan weer uitdagend, maar altijd bewust aanwezig in je eigen lichaam. Nia prikkelt je lichaamsbewustzijn door je uit te nodigen je hele lijf mee te bewegen, van je tenen tot je neus. Dans je spieren, gewrichten en botten. Laat je stem klinken.

Fit-Soepel-Vrij
Ontdek vrijheid in de vorm. Nia legt de nadruk op de beleving van de beweging en geeft vrijheid om binnen de aangegeven beweging je eigen intensiviteit en creativiteit te ontdekken. Je ontdekt jouw bewegingsgewoonten en hoe je die op speelse en subtiele manier kan doorbreken. Je lichaam wordt fit, je geest soepel en je emoties vrij.Je danst je unieke zelf in al haar/zijn aspecten. Je bewegingsvocabulaire breidt en 'vrij dansen' krijgt een diepere dimensie.

workshop-nia

Extra afgestemd
Gitta is sinds haar eerste workshop in 2009 een groot liefhebber en vaste bezoeker van onze dansavonden. Deze 2e keer zal de workshop extra op onze vrije dansstijl afgestemd worden. Bekijk ook onze Terugblik van de eerste keer.

De dansworkshop wordt gegeven door Gitta Weytjens.

Hier vind je meer info over Nia, Gitta en twee Nia flimpjes!

 

 

SwingFree met dj Theo Berlie

logo_dans

Theo is dit jaar begonnen met een fonkelnieuw schoudergewricht. Hij is inmiddels hersteld van de operatie en afgekickt van de pijnstillers. Gelukkig is zijn muziek en dans verslaving ongemoeid gebleven en is hij helemaal klaar om Eindhoven aan het dansen te krijgen. Theo draaide in 2009 al bij ons na de 5Ritmes en wij verheugen ons op dit weerzien.

Lees hier meer info over Theo Berlie 

Praktisch:
Kosten: Gehele avond €15 (Incl gratis consumptiebon als dank voor je aanmelding)
Workshop los is €12 en alleen de SwingFree is €7 Je danst met korting als je betaald met een "Danskaart"
Aanvang workshop 19:30, zaal open 19:00. Kom op tijd binnen aub.

Aanmelden kan tot uiterlijk 4 uur op de dag van de workshop.
(Het is echter niet uitverkocht, dus je kan ook nog zo komen!)

 


Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location