fbpx

10 Januari: Een goed begin...

pasfoto-marjo

We starten "eindhovendanst" het jaar 2009 goed met de workshop "Dans jouw kracht"


In deze workshop zal Marjo je uitnodigen om eerst uitersten te ervaren en deze vervolgens te verenigen om te komen tot een krachtige dans die bij jou past. Deze dans kan groots zijn of juist heel subtiel en klein. Belangrijk is dat het jouw kracht laat zien. De workshop heeft een opbouw die eindigt in een spetterend vuurwerk van jouw kracht. Een kracht die Marjo je toewenst voor het nieuwe jaar." (Er is deze keer plek voor iedereen maar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt op prijs gesteld. Het begint om half 8!)

 

carolinadjCarolina
Samen met  DJ He*man gaat zij jullie van 9 uur tot een uur of 12 verwennen met haar favoriete muziek. Carolina is welbekend en zal starten met een rondje over de wereld met krachtige ritmische muziek. Langs kunnen komen: Gotan Project, Asian Lounge, Prince, Sting, Oi va voi en muziek van de chocolate lands.

 

herman_thumb

djHe*man

He*man is nieuw en vers in Eindhoven, maar heeft zijn sporen verdiend in Brooklyn, New York waar hij maandelijks draaide voor feesten van een speciaal gezelschap geestelijk gehandicapten (you had to be mentally challenged or bring one). Hij bereidt een mix voor van vriendelijke hip-hop New York style, Asian-underground en aanstekelijk dansritmes uit Afrika en Brazilië, maar ook zijn nieuwe liefde, de oude Franse chansons, zal hij proberen in de mix te zetten. Ach, hij draait zo graag de wereld rond...

 

(Kosten: hele avond €12 of €7 per deel)

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location