fbpx

Onze lente begint met Biodanza

stephenendianaVolwaardig genieten

Stephen en Diana willen de nieuwe mensen kennis laten maken met Biodanza en ook voor de ervaren Biodanceros een heerlijke avond creëren.

"Bewegen vanuit de ontmoeting met jezelf, wat het vertrekpunt is om daarin de ander te ontmoeten. Met volledig respect en op een verbonden wijze gelukzaligheid van leven in de dans mogen ervaren. De dans worden, door onszelf te dansen leren we onszelf kennen in al onze aspecten en gaan we vollediger leven. Zijn we ook in staat om te creëren waar we echt naar verlangen. Daarin is het contact met de mededanser een heel belangrijke factor. Het energieritme tussen polariteiten schept meer leven, zo komt de verbinding met de ander en het universum tot uitdrukking in jouw leven. Door expressie te geven aan je gevoelens ben je in staat om je geluksgevoel groter en langduriger te maken, je te verbinden met de ander maakt je leven ruimer en kwalitatiever."

Kom en dans met Stephen en Diana
en ontdek zelf wat Biodanza zo bijzonder maakt.


De workshop was op zaterdag 14 maart.
Lees hier meer over Biodanza en Stephen en Diana

 

krokus_dauw

Swing Free (..Your Mind And Dance!)

Was de lente niet de tijd om de bloemetjes buiten te zetten!? Wees welkom ook na de workshop als van 21.00 tot 24:00 uur de opgewarmde dansvloer aan het dj collectief FYMAD wordt over gedragen.

FYMAD staat voor Free Your Mind And Dance en is een samenwerking van Co Wildeboer Schut en Bert van den Brink:
"Dans en muziek gaan bij ons hand in hand. Naast onze dagelijkse bezigheden leven wij ons in de after hours graag uit als DJ's, simpelweg door de muziek die wij zelf de moeite waard vinden te delen met anderen. Wij draaien een mix van wereld-, lounge-, tribal-, jazzy, funky, progressive, spiritual, zeg verrassende muziek. Zo nu en dan maken wij een klein uitstapje naar wat bekendere muziek. Het standaard hitrepertoire hebben wij echter niet in onze DJ platenkast staan. Meestal starten wij met een mix van jazzy, lounge en wereldmuziek om op te warmen, daarna neemt de dynamiek toe en nemen we je mee naar hoger sferen. Geen paniek aan het eind van onze wave keert iedereen weer terug op aarde."

Luister alvast naar hun Player en lees hier meer over Bert en Co

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location