fbpx

1e Kerst 2016 Diner Dansant "Voor Vrienden & Vreemden"

dinerdansanttafel

Kerst met vrienden, dánsvrienden

Zeg eens, waar ben jij het liefst met Kerst? Met vrienden toch!? Om te ontspannen, te genieten en je waarlijk verbonden te voelen. Dus waarom vier je 1e kerst avond niet op een plek waar je sowieso als vriend verwelkomd wordt? Bij eindhovendanst!

Een verrassende, warme én ontspannen avond voor en dóór de eindhovendanst familie zelf. Dus laat je verrassen en wees welkom mijn vriend en samen sluiten we dit bewogen (dans-) jaar passend af.

 

Diner? Diner Dansant!

Het Diner Dansant doen we in Potluckstyle (Je kookt wel/niet/dubbel, even goeie vrienden!) en zal even gevarieerd zijn als het gezelschap. Een heerlijk maal met vele kleine gangen en evenzovele gedanste intermezzo's of andere verrassingen. 

dinerdansantbilboard-s chocomond-s
dinner-s sm-plates-s kolibri-s
 small-plates-s voeren-small 


Er zijn 3 mogelijkheden voor deelname.

€17 Als je kookt voor 2,5 personen
€22 Als je kookt voor 1,5 persoon
€32 Als je niet wil of kan koken deze avond
 €17 Voor de zwoele after-dinner-party only: De KERSTSTATIC !

 

Verrassingsprogramma

Het programma van de avond krijgt al verheugend vorm maar blijft toch ook een verrassing voor de gasten. We co-creëren deze avond met een breed pallet aan Crew & Creators met dansers, docenten en dj's, klinkt goed toch. We zullen smullen & spelen, lachen & huilen, dansen & delen. Onze vreugde zal vieren, onze stilte zal klinken en onze ziel zal zingen. Evt kunt je ná het eten nog in deze eindhovendanst familie instromen en dan zullen we de avond als bij een Ecstatic uiteindelijk samen passend afsluiten. Laat je verrassen en voel je welkom.

 

Koken en eten:

  • Maak bij aanmelding je keuze uit één gerecht (jouw favoriet of topper!?)
  • Maak daarvan wél zo veel als 'n voor-, hoofd-, bij- en nagerecht sámen.
  • Kook aub iets meer dan 1 of 2 pers. Fijn voor de "Crew en Creators" van deze avond!
  • Er is een afwasmachine dus alles kan schoon retour.
  • Een kookplaat of magnetron voor opwarmen is er niet. Evt zelf meenemen.
  • Schrijf op een kaartje je naam en de belangrijkste ingrediënten ivm evt. diëten of allergieën.

 

~ Menu kaart ~

Hier zal ik het actuele menu vermelden, zeg maar wat alle mensen samen mee gaan nemen. Om je alvast lekker te maken en om te voorkomen dat iedereen een toetje maakt. Als je je lekkers nog niet opgaf bij aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me dan even jouw gerecht.

Amuze:
Tantrische verrassingen van het huis
Voorgerechten:

Groentesoep, Bonensoep, Pastinaaksoep met Kastanjes, Pompoensoep ....... 
Hoofdgerechten:
Duitse Aardappel Salade met gepocheerde Zalm, Kip~Kerrie~Kokos dis, Groente Gerecht, Pasta in zeevruchtensaus, Vegetarische Quiche, Pasta met groente en spekjes, Kippetjes, Nasi zonder Meuk,.......
Bijgerechten:
Dadels gevuld met Monchou, Puntpaprika's met Bloemkoolcoucous, Humus van Pompoen en Kikkererwtem met Stokbrood, Tofu Maki, Couscous Salade met Granaatappel, ......
Nagerechten:
Noten Tulband Cake, Bonbons, Fruit Dansant, ......

 

De kadootjesboomChristmas-present

Wie houd er niet van kadootjes, iedereen toch? Nou neem dan iets mee, iets kleins en iets leuks met een lief briefje er bij wellicht. Een bloem, een steen, schelp of kaart. Iets groots, iets geks of lekkers.

Je levert het bij ons in en wij verdelen deze weelde weer willekeurig onder alle gevers. Leuke verrassing toch en je hebt vast wel iets in huis. Papiertje er om, lieve spreuk of wens er bij en klaar is Klaus....

 

KERSTSTATIC afterparty

Na het DinerDansant volgt nog een speciale EcstaticDance. We ruimen de tafels op en dansen en milde ecstatic tot we rond middernacht afsluiten, misschien wel zingend rond de vleugel..... Mascha en Premala geven delen van de avond vorm en Dj Petro zal onze musicale kunstenaar zijn. Je kunt er de hele avond bij zijn maar ook pas ná het eten aansluiten. Geef je voorkeur aan tijdens registratie.

EcstaticDanceEindhovenKerst

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location