fbpx

dj JoostTBT

joost

dj JoosTBT draait muziek die je raakt, muziek die je beweegt. Zijn inspiratie vindt hij op de dansvloer. De muziek: origineel en authentiek. Met voorliefde voor cross-overs, ontmoetingen en samensmelting van muziekculturen. Muziek met meerdere lagen waarin je je eigen lijn, ritme of beweging vindt. JoostTBT draait stijlloos en tijdloos ;-), neemt je mee in zijn ontdekkingsreis. We gaan op avontuur in de wereldmuziek ... “off the beaten track”. Telkens weer met een aanstekelijke koffer vol nieuwe aanwinsten. Arabisch, Balkan, Klezmer, Flamengo, Gipsy, Folk, Tango, Asian met vleugjes jazz, funk, latin, hip-hop, house, dance en trance. Van uitbundig tot verstild.

Joost was er ook op de openingsavond en ervoer de dansers op "eindhovendanst" als expressief en avontuurlijk. Hij verheugt zich er op om voor ons zijn juweeltjes te komen draaien, dan weet ik genoeg!

Op 8 november 2008 liet Joost onze SwingFree zielen dansen, ook lokte hij de bezoekers van de tafel naar de dansvloer tijden onze Diner Dansant.

 

Bezoek ook op zijn eigen site hierjoost.nl.

 

 

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location