fbpx

DJ Theo Berlie

logo_dansOnbekend en dánsbaar

Als dj is Theo al sinds 1971 actief, zowel op locatie voor de dansvloer als met pop en jazz programma's voor Radio Omroep Nijmegen.  De laatste jaren draaiede hij o.a. voor de ozoswingfeesten, worlddancearnhem en de nataraj.
Theo: "Tegenwoordig wordt mijn keuze van muziek vooral beïnvloed door; Latin, Asian, Afro, Celtic en Balkanbeats in combinatie met Trance, Dance en Lounge. Ik vind het een sport zó veel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen op muziek die ze eigenlijk nauwelijks of niet kennen. Hierbij ga ik altijd voor 'dansbaar'! Op alle muziek valt te dansen als de keuze van de juiste muziek maar "at the right time and at the right place" is!"

playingKlik hier en luister naar een eerdere SwingFree met: Theo Berlie

 


thumb_dans_theo

Ontdekkingsreis

Mijn ontdekkingsreis langs de vele soorten en stijlen muziek begon eigenlijk in het café van mijn ouders, met de plaatselijke Harmonie en de muziek uit Jukebox. Van vooroorlogse Mainstream, Klassiek naar de 50's, Rock & Roll, Blues, Jazz naar de 60's Pop. Op alles werd gedanst, zowel in de huiskamer als in het café. Van de 60's naar de 70's, 80's, R&B, Soul, Psychedelische muziek, Hardrock, Symfonische rock, Jazz rock, Avant-garde Jazz, Funk, Disco, Ambient, Punk, New wave, naar 90's, millennium, House, Dance, Hiphop, Trance, Etnische muziek en Global beats. Eigenlijk is er niet één muziekstijl waar ik geen voeling mee heb.

Zonder muziek zou het voor mij erg leeg zijn, hoewel de beleving van intense stilte ook zéér indrukwekkend kan zijn!

Muziek = Beweging = Vorm = Dans


Voor meer info bezoek ook zijn eigen site dj-dans.nl

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location