fbpx

8 nov 2015: "Tantric Touch" over aanraken en gevoelig zijn

Tantra "made for eindhovendanst

TantricTouch

Tantric Touch

Een ontspannen, tantrische zondag met als thema: aanraking en massage. Een sensueel ervaren met veel rust en aandacht om in het contact werkelijk gevoelig te kunnen blijven. We bieden diverse oefeningen en structuren waarbinnen je het contact met jezelf en met je partner op een nieuwe manier kunt exploreren. De sfeer van de dag is liefdevol, waarachtig, speels, open en verrassend. Je geeft je op als stel maar naast geliefden zijn gelegenheidsstellen meer dan welkom

Er ligt geen speciale nadruk op bloot of seksuele energie dus kom als je wilt met die dierbare vriend of lieve vriendin en verken jullie vorm en vrijheid die echt juist en fijn voelt.

 

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location