fbpx

23 Mei 2015 Duizend-en-één-nacht Special

thumb header-mariapark

Duizend-en-één-nacht Dansmeditatie

Dansklooster neemt je mee op een heerlijke dansreis
weg van het dagelijkse…
weg uit je ronddraaiende gedachten…

Ontdek vol verwondering wat er is
als je echt kijkt, echt luistert, echt aanraakt en aangeraakt wordt.

 

Dansklooster

thumb dansklooster

Dansklooster danst eigenzinnig langs de bestaande vrije dans tradities en creëert een wereld waarin je je snel thuis zal voelen. Er is ruimte om te spelen, op jezelf te zijn, verbinding te maken, uitzinnig te worden en voldaan tot rust te komen. We nodigen je van harte uit om deze dansreis met ons mee te maken.

Aanbieding

Deze Duizend-en-één-nacht Dansmeditatie is een voorproefje op twee bijzondere dagen in juni. Tijdens de Midzomernacht van 20 op 21 juni 2015 dansen en mediteren we op de meest fabelachtige danslocatie van het Zuiden. Je bent welkom vanaf zaterdag 20 juni om 14.00 uur en we gaan door tot zondag om 15.00. Er zijn 3 fases en je kan ze ook los meemaken. Ontdek alle info op dansklooster.nl/midzomernacht

Als je danst in Eindhoven en ook naar de Midzomernacht komt, betalen wij jouw kaartje voor Eindhoven terug – heb je lekker én gratis gedanst!

 

 

En aansluitend DJ Theo Berlie

logo_dansOnbekend en dánsbaar

Als dj is Theo al sinds 1971 actief, zowel op locatie voor de dansvloer als met pop en jazz programma's voor Radio Omroep Nijmegen.  De laatste jaren draaide hij o.a. voor de ozoswingfeesten, worlddancearnhem, nataraj, swingfeesten en particulier parties en bedrijf feesten.
Theo: "De laatste jaren wordt mijn keuze van muziek vooral beïnvloed door; Latin, Asian, Afro, Celtic en Balkanbeats in combinatie met Trance, Dance en Lounge. Ik vind het een sport zó veel mogelijk mensen aan het dansen te krijgen op muziek die ze eigenlijk nauwelijks of niet kennen. Hierbij ga ik altijd voor ‘dansbaar’!"

 

thumb_dans_theo

Ontdekkingsreis

Mijn ontdekkingsreis langs de vele soorten en stijlen muziek begon eigenlijk in het café van mijn ouders, met de plaatselijke Harmonie en de muziek uit Jukebox. Van vooroorlogse Mainstream, Klassiek naar de 50's, Rock & Roll, Blues, Jazz naar de 60's Pop. Op alles werd gedanst, zowel in de huiskamer als in het café. Van de 60's naar de 70's, 80's, R&B, Soul, Psychedelische muziek, Hardrock, Symfonische rock, Jazz rock, Avant-garde Jazz, Funk, Disco, Ambient, Punk, New wave, naar 90's, millennium, House, Dance, Hiphop, Trance, Etnische muziek en Global beats. Eigenlijk is er niet één muziekstijl waar ik geen voeling mee heb.

Zonder muziek zou het voor mij erg leeg zijn, hoewel de beleving van intense stilte ook zéér indrukwekkend kan zijn!

Voor meer info bezoek ook zijn eigen site dj-dans.nl

 

 

Generale repetitie

Voor de gasten kwamen werd er even met een van de verrassingen geoefend die later zéker bijdroegen aan de sprookjesachtige sfeer van hun workshop; de REUZEN-zeepbellen.

zeepbellen scala2

zeepbellen scala1

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location