fbpx

11 april 2015 Ecstatic Dance met Tom Goldhand & Frans Iradi

Over Tom Goldhand

tom-1

http://tomgoldhand.com/about-myself/

De opening en afsluiting ceremonie is in handen van Tom Goldhand. Een van de meest ervaren Contact Impro teacher van Nederland maar hij stond ook aan de voet van Ecstatic Dance Amsterdam. Zonder hem was Ecstatic in ons land niet wat het nu is. Fijn om zijn inbreng deze avond ook in Eindhioven te mogen hebben.

Een Ecstatic is bij Tom als bij geen ander in goede handen is. Hij heeft jarenlange ervaring in Dans- Beweging- en Contact Improvisatie en is een van de drijvende krachten van de Ecstatic Dance Movement in Amsterdam. Een inspirerende global community die hier nu ook Eindhoven is gekomen om niet meer weg te gaan.

Over Frans Iradi

http://www.iradi.nl/

iradiFrans Iradi is samen met Kareem en Shanto een van dé dj'ende Godfathers van de Amsterdamse barefoot dans scene. En zoals Tom voor ons inmiddels al een vertrouwd gezicht is geworden is Frans Iradi hélemaal nieuw hier. Zijn geluid is niet in een hokje te plaatsen. In een live set mixt hij alle denkbare soorten muziek tot een landschap met een uniek geluid. Verwacht geen geen monotone brij maar een variëteit die zijn weerga niet kent. Het voelt als een eer dat hij komt en ik denk dat niemand spijt van zijn komst zal krijgen, en zéker Frans niet! ;-)

 

Wat is Ecstatic Dance eigenlijk?

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location