fbpx

28 feb 2015: "Lijfmuziek" Special Plus DJ Marold

lijfmuziek"Lijfmuziek"

kruipt zachtjes onder je huid,

glijdt soepel je hart binnen en

stroomt in je dans weer de wereld in.

Lijfmuziek

lijfmuzieksiteLijfmuziek is een muziekgroep uit Utrecht (bestaande uit  Ed, Martin, Richard, Susanne en Miriam) die ' levende muziek'  maakt voor dansers.
 
Want zeg nou zelf, als je een keer de magie hebt ervaren die ontstaat wanneer dansers en muzikanten elkaar ontmoeten dan wil je toch meer, meer, ...en nog een beetje meer?

Daarom smelten we op de dansvloer de klanken van onze lijven, stemmen, gitaren, trommels, fluiten, viool, contrabas, klarinet, zang, hang, en bellen samen tot bonkende beats en hemelse klanken....
 
Met onze open houding scheppen we een uitnodigende  leer- en ontmoetingsplek voor dansers en muzikanten.

Regelmatig komen gastmuzikanten ons instrumentarium en plezier verrijken. Voorafgaand aan de dans wordt er altijd eens korte dans-inleiding geven om het lichaam op te warmen.

Meer over hun op de site lijfmuziek.nl

Reacties

lijfmuziekzwartwit" Heerlijke gedanst bij Lijfmuziek! Mooie samensmelting van de energie van de muzikanten en van de dansers. Live muziek maakt de ervaring completer. Soms hemels en soms heel aards,  erg fijne groep muzikanten die elkaar en de dansers perfect aanvoelen! " (Karen)

" Heerlijk gedanst op prachtige locatie. Wat is dansen op live muziek toch mooi. Echt een meerwaarde en belevenis. Je merkt dat de muzikanten zelf ook dansen. Ze spelen weids, afwisselend en je hoort prachtige ritmes, tempi, melodieën en kleuren langskomen waardoor je steeds uitgenodigd wordt om verder te dansen. Ik vond het een bijzonder fijne middag en verheug me op de volgende keer."   (Marieke)

" Lijfmuziek is voor mij een van de beste avonturen die ik op de dansvloer kan beleven. De klanken kruipen in je, door je, met je. Het kietelt je cellen, streelt je ziel, raakt de snaren van je systeem. Alles vibreert, zindert, valt stil en komt weer in beweging. Muzikanten en dansers worden één. Wie zet wie in gang? Alles vervloeid. Ik ben fan. Vanaf het eerste uur en telkens weer opnieuw..."  (Nele)

De opname

Dj Marold

marold-s

Marold is bij eindhovendanst een zeer graag geziene gast. Tijdens zijn laatste Movement Medicine workshop bleek er zelfs al een bescheiden fanclubje te zijn. Naast een fijne dansdocent is hij ook een dj met een heerlijke muziek smaak. Deze dag was hij dus te gast in deze rol. Fijn Marol, ik ben één van je fan's ;-)

Meer over zijn dans en dj werk op maroldemmelkamp.nl

 

 

 

 
 
 
 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location