fbpx

31 Jan 2015 Movement Medicine Special "Winterdreaming"

Marold heeft bij Eindhovendanst inmiddels een kleine fanclub ;-)
We waren weer blij dat hij deze dag met ons dit mooie thema in ging.
Lees hier nog maar de workshop en Marold, tot een volgende keer graag!

 

Thema

Winterdreaming

Becoming the dreamer of your life

movement marold

In deze Movement Medicine workshop zullen we ten diepste landen in ons lichaam, in onze botten en onze wortels. En zoals heel de natuur in zijn winterslaap verkennen we de dromen die leven in de dieptes van ons bestaan. We zullen deze dromen in beweging brengen en in verbinding met de dans om ons heen. Via deze weg beginnen we onze dromen te belichamen en worden we de de bewuste dromer zelf in plaats van diegene die word gedroomd.>

Marold

marold-sMarold Emmelkamp

heeft vele jaren gestudeerd bij Ya’Acov en Susannah Darling Khan, de grondleggers van Movement Medicine. Hij is door hen opgeleid tot docent en doceert sinds vier jaar Movement Medicine in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt hij samen met en studeert bij begenadigde leraren en sjamanen uit alle windstreken. Hij schept een integere en humorvolle ruimte voor heling en transformatie waarin iedere dans onderzocht kan worden en elke danser welkom is.

Meer info op maroldemmelkamp.nl

Dj Iorgos

 thumb worlddance

Oorsprong

Iorgos was de DJ in residence bij Barefoot Boogie in Seattle Washington van 1987 tot 1990. Sinds die tijd is hij als DJ te gast in vele feestjes en evenementen. Hij draaide voor Liquid Moves, een blote voeten dans evenement in Utrecht en in december van 2006, startte hij World Dance in dezelfde stad waar hij ook tot de vaste DJ's behoord. Iorgos werd geboren in Griekenland, uit een ontworteld gezin waarvan de oorsprong teruggaat in de mysterieuze en mystieke oostelijke kant van het Mediterrane bekken.

iorgosVoorkeuren
Zijn muzikale voorkeur hebben de Midden-Oosten en Balkan ritmes, gemengd natuurlijk met alle andere bekende en favoriete stijlen zoals pop, soul, funk, enz.. Hij combineert graag klanken uit alle delen van de wereld gemend met de meer innovatieve en zielen-roerende klanken uit de etnische electronica.

Iorgos over deejayen:
“When I am lucky in my deejaying sometimes I dream of a body collective, a divine dance energy that challenges me to be fully present and attuned to the flow, magic and fullness of the present moment…or other times, I experience this presence as a Lover….whose pulsing passion for Life takes the dancefloor through endless waves of rising, climaxing and falling energy….”

Klinkt goed toch, daar wil ik wel bij zijn ;-)

Bezoek ook zijn eigen site of dansplek via worldyourdance.com

 

Comments (1)

  1. Frank ter Braak

Ik vond het weer een heerlijke avond en wat ben ik toch blij dat al deze mooie docenten en dansers op mijn feestjes samen willen komen. Met volle teugen genoten van en ook geraakt door al mijn eigen "Winterdreaming" dans. Dank jullie wel!

 

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location