fbpx

Over dank en dankbaarheid

LaGrandeFinaleBloemWeb

 

Fijne danser, beste vriend,

Dankbaarheid 

Eindhovendanst is misschien wel het leukste, mooiste en belangrijkste waar ik ooit mijn energie aan heb geven. Bijzonder kostbaar om me er ook zo’n welkom onderdeel van te voelen want nooit eerder waren er zoveel dierbare mensen mij zo nabij. Mijn dankbaarheid gaat dan ook vooral uit naar jou en jullie die zo’n onmisbaar onderdeel van deze community zijn. Heel fijn dan ook dat je er juist ook op deze avond bij kan zijn. Dank dank dank dank.

Gezonder worden

Mijn enthousiasme hiervoor maakt wel dat ik nog nooit ergens zoveel tijd in stak en dat heeft ook een keerzijde helaas. Om eindhovendanst namelijk een gezonde doorstart te geven (v.a. april!!!) moet het mij écht minder geld, tijd en moeite kosten en zou meer hulp, omzet en dansers meer dan welkom zijn en ik denk dat dat kan. Door vertrouwen, dankbaarheid en donaties. Lees maar.

Jouw steun op Donatie basis

Het idee is nu om alle inschrijvingen, kaartverkoop, deelnemerslijsten, kortingsregelingen, extra giften, contante betaling en kastellingen overboord te doen. Daarvoor in de plaats komt een faire donatie naar eigen goeddunken en dan alleen via de bank. Met behoud van een richtbedrag (€22,- voor deze avond) gaat de verantwoordelijkheid dan als proef naar de dansers en de community zelf. Of je meer of minder betaald is dan vrij en aan mij het vertrouwen dat jullie eindhovendanst echt goed en belangrijk genoeg vinden om haar duurzaam te steunen.

Doen jullie mee?

Minder werk dus en als de inkomsten ongeveer gelijk blijven en ik er de zaal, de docenten, de dj’s, het lekkers en alle overhead mee kan betalen ga ik met vertrouwen zo verder. Doen jullie mee? Maak dan kort de komende dagen jouw bijdrage (± €22,-) over op NL85INGB0006908576 t.n.v. F. ter Braak Eindhoven. Vermeld ook je naam en de datum van het event aub.

Feel free but don't let me down......

Dank dansvriend nogmaals dank en vol vertrouwen op naar een prachtige toekomst.

X Frank

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location