fbpx

Finally... de eindhovendanst rebirth party

Laten we "Zingen ~ Zoenen ~ Dansen ~ Vliegen" want jaaaaa heus...... dé wedergeboorte van eindhovendanst staat voor de deur. Yohoooooo!!


Nog heel, héél even mag je je aan deze teaser verlekkeren en dan, dán gaan we los........
En behalve op ons wéérzien verheug ik mij inmiddels ook op de lineup van de avond. Die is groots! Lees maar, ook over het tipje. ;-)https://vimeo.com/eindhovendanst/rebrithpartyProgramma:

V.a.19:00 zaal open voor:
Ontvangst, inschrijven, begroeten, drankje en muziek

Uiterlijk 20:00
• Deur dicht (!)
• Gezamenlijke opening
• en workshop met Tom Goldhand

V.a. 21:30
• Deur weer open (!)
• Start / overgang Rebirth Párty met DJ Iradi

Einde tussen 12 en 2 uur.....
• Voor en door de ware dance lovers
• Het mooiste en intiemste staartje van de avond
• Extatisch, dansdronken en in stil ontzag weer naar huis.

>>Tickets online tot zaterdag 4 uur<<~ Over Tom Goldhand ~

tom-1 http://tomgoldhand.com/about-myself/

Tom Goldhand krijgt de vreugdevolle eer om ons in deze wedergeboorte te begeleiden. Een verkennende dans lang oude bekende en nieuwe gezichten, door kleurrijke lagen van emoties, gevoelens, energieën. Een speelse reis in je zelf en door de ruimte. Met stille solo's, dynamische tribal moves en unieke tedere ontmoetingen met andere danszielen.

Een ervaring die bij Tom als bij geen ander in goede handen is. Hij heeft jarenlange ervaring in Dans- Beweging- en Contact Improvisatie en is een van de drijvende krachten van de Ecstatic Dance Movement in Amsterdam. Een inspirerende globa community die hier in Eindhoven zeker ook zijn invloed zal krijgen. Dit wordt de doorstart waar ik lang naar uitgekeken heb.

En aan het eind draagt Tom ons met zachte hand over aan de muzikale invloeden van dj Iradi. Whohoooooo....

~ Over Frans Iradi ~
http://www.iradi.nl/

iradiFrans Iradi is samen met Kareem en Shanto een van dé dj'ende Godfathers van de Amsterdamse barefoot dans scene. En zoals Tom voor ons inmiddels al een vertrouwd gezicht is geworden is Frans Iradi hélemaal nieuw hier. Zijn geluid is niet in een hokje te plaatsen. In een live set mixt hij alle denkbare soorten muziek tot een landschap met een uniek geluid. Verwacht geen geen monotone brij maar een variëteit die zijn weerga niet kent. Het voelt als een eer dat hij komt en ik denk dat niemand spijt van zijn komst zal krijgen, en zéker Frans niet! ;-)


~ een tipje van de sluier ~
Voor de liefhebbers én de planners onderons alvast een tipje van de sluier voor de rest van 2014: Reken op 'n Workshop met SwingFree élke 2e zaterdag van de maand en een Contact Impovisatie workshop mét Jam elke 1e zaterdag van de maand. Binnenkort meer daarover....

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location