fbpx

Caring and Sharing

Dierbaar

Ik merk dat ik "eindhovendanst" -in de korte tijd dat zij in de wereld is- mij al zeer dierbaar geworden is. In mijn enthousiasme wil ik het met iedereen delen en hoop ik als organisator ook dat er heel veel mensen komen dansen. Tegelijk hoop ik van harte dat het de plek wordt die ik onbewust voor ogen had. Een plek waar mensen zich welkom en veilig voelen. Een intieme plek die bovenal vrijheid ademt. Een plek waar vreemden als vrienden voelen. Een plek waar je gek kan doen zonder voor gek te staan. Een plek waar je kwetsbaar mag zijn zonder je te hoeven inhouden. Een plek waar je anders mag zijn omdat iedereen dat eigenlijk is.

Zorgen

Af en toe voel ik me een bezorgde ouder. Het gaat eigenlijk hartstikke goed en toch vraag ik me af of het wel goed gaat. Of ik niet dit zou... Of niet dat moet...  Stel je nu voor als... Het gaat "eindhovendanst" helemaal voor de wind; de eerste keren zijn meteen al heel goed bezocht, de dansvloer wordt bevolkt door prachtige dansers, er zijn volop inspirerende docenten, er is een uiterst hulpvaardige crew, er hebben zich al meer dan 200 mensen aangemeld voor de nieuwsbrief en er kwamen al 1000 unieke bezoekers op onze site. Wat willen we nog meer?

Delen

Het nieuws gaat al volop van mond tot mond, maar er zijn ook nog zoveel fijne en mooie mensen die er nog niet van weten. Kortom tóch nog de vraag aan alle dansers als onze ambassadeurs: ken jij nog mensen die je graag op onze dansvloer zou treffen. Nodig ze uit, neem ze mee, stuur ze de nieuwsbrief, wijs ze de site. Deel dat wat je dierbaar is, ze zullen het vast als een compliment aanvaarden. En weet je een goede plek voor onze "eindhovendanst" freecards? Tip ons of neem gerust een stapeltje kaartjes mee zaterdag.

"eindhovendanst"; een dierbare schat om met zorg te delen, te delen met wie ons lief is!
Bij voorbaat dank, Frank

shout-graffitti

 

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location