fbpx

Iris Martinez

thumb_irismartinezsoloIris Martinez is werkzaam als yogadocent en heeft haar eigen bloeiende school V-up in Eindhoven. "Good vibes will move". Ze geeft onderricht in diverse vormen van yoga en circus, zoals onder andere Vinyasa Yoga en AcroYoga alsmede Yogamassage en meditatie.

AcroYoga
AcroYoga is een speelse en vreugdevolle vorm van yoga. Bij AcroYoga ga je uit je hoofd, in je lichaam. AcroYoga vindt zijn oorsprong in de spirituele beoefening van yoga en is een unieke combinatie van 3 traditionele disciplines. Massage , acrobatiek en yoga. Deze dynamische yogavorm versterkt de verbinding met jezelf en met de ander. Speelsheid, vertrouwen en vooral plezier maken zijn hierbij de sleutelwoorden.

thumb_yoga-v-upElementen
AcroYoga bestaat uit 7 elementen. Tijdens de introductie ontdek je 3 elementen, waaronder Cirkel ceremonie, partner-acrobatiek en ondersteboven
- Partner-acrobatiek is het meest dynamische onderdeel van AcroYoga. Het nemen van meer risico versterkt de behoefte aan vertrouwen, concentratie en aanwezigheid.
- Ondersteboven. Door te hangen wordt je wereld niet alleen letterlijk op z’n kop gezet, maar het brengt ook het kind in je boven. Het dwingt je om moedig te zijn en je angst los te laten. 

Ervaren
Het is alleen de eigen ervaring en de persoonlijke beleving die meer vertelt over deze dynamische mix van yoga, acrobatiek en massage. Nieuwsgierig? AcroYoga is  beginners vriendelijk en je hebt geen partner nodig.

yoga-tweeaantwee thumb_yoga-handstand-iris yoga-buig yoga-cirkel

Op het Zomers Swing Feest  in 2010 liett zij "eindhovendanst" met AcroYoga kenismaken, kijk hier de video

 

Kijk ook op haar eigen site V-up.nl of wordt vrienden via Facebook


Comments (1)

  1. Frank ter Braak

Kijk maar op ****://v-up.nl Jolanda of de contact gegevens die daar vermeld staan.

 

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location