fbpx

26 mei 2016: Tantra~Mantra met Martine

 TantraMantra

Zingen

Zingen brengt je bij je kracht, kwetsbaarheid en liefde, en geeft meer stroming en vitaliteit. In de intimiteit van het samen zingen ontstaat er een diepere verbinding, voorbij de illusie van het afgescheiden zijn. Eenheid. Thuiskomen in jezelf en van daaruit de ander ontmoeten.

Tantra-Mantra

Deze avonden verweven we het zingen met dans en aanraking, en spelen we met mannen- en vrouwenstemmen. De resonantie van het stemgeluid van de andere sekse heeft vaak een diep helende werking op ons. We bekrachtigen de mannelijke en de vrouwelijke energie in elkaar. De mantra's die we zingen zijn mooie simpele melodieën, veelal in het Sanskriet, gemakkelijk meerstemmig te zingen. Hun kracht en eenvoud brengen je uit je hoofd in je hart. 

Martine Boerstra

Martine is zangeres, pianiste en tantrika met ruime ervaring in het begeleiden van individuen en groepen in de meest uiteenlopende setting. De kwaliteit, de vreugde en vooral ook de diepgang van haar werk hebben vele mensen door de jaren heen geraakt. Zin? Iedereen welkom, ongeacht zangervaring!

 

kussens

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location