fbpx

17 okt 2105: Tantric Light

Tantra "made for eindhovendanst"

Tantric Light

Tantric Light

Een sprankelende avondvullende Tantra workshop op maat gemaakt voor (en door!) onze eindhovendanst community. Speels, gevoelig, zacht, veilig én verrassend. Het programma omvat diverse verbindende en verdiepende oefeningen. We werken o.a. met dans, meditatie, aanraking en sharing: op jezelf, in ontmoeting met verschillende deelnemers en met de hele groep.

Man of vrouw, single of stel, straight of gay, jong of oud, blij of bleu? Voel je welkom en laat je verrassen. Open voor iedereen met een vriendelijke nieuwsgierigheid naar het wonder in contact.

Nog even ter geruststelling (in de tantra jungle van tegenwoordig): de sfeer van de avond is niet gericht op sex, en we werken niet bloot. Deelnemers van deze avond krijgen voorrang op deelname aan de Tantric Touch dag, over aanraken en gevoelig zijn, twee weken later.

 

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location