fbpx

Dec 2015: "Sat-Zang" zingen met Martine

SatZang

Een mooie uitbreiding van het eindhovendanst programma: we gaan namelijk ZINGEN. En wel op de donderdag avond en dit jaar nog 4 keer als je wilt. Eindhoven Z I N G T !!

Zingen

Kunnen zingen staat in de persoonlijke-dromen-top-3 van mensen over de hele wereld! En eigenlijk kán iedereen zingen, ook al denken we vaak van niet... Maar open je stem, open je hart, en zing! Dat is de uitnodiging voor deze avonden. Zingen heeft een enorme verborgen kracht: het laat je levensenergie weer stromen. En samen zingen is helemaal 'magic': je geeft jouw stem aan het grotere geheel, waardoor je een diep gevoel van éénheid en verbinding kunt ervaren. Thuiskomen in jezelf, vol in contact met de wereld om je heen. We zingen voornamelijk mantra's: mooie simpele melodieën, gemakkelijk meerstemmig te zingen. Hun kracht en eenvoud brengen je uit je hoofd in je hart.

Sat-Zang

Sat-Zang is een woordspeling op het woord satsang (sanskriet). Sat betekent: het ware, het onveranderlijke, het altijd aanwezige. En sang verwijst naar het woord sangha, een community van mensen die samenkomen om meditatie te beoefenen. Dus dat gaan we doen: zingen naar je essentie, voorbij naam en vorm, naar je ware natuur. Singing into Being!

The Singing Sangha

De Singing Sangha van Martine, die al jaren trouwe fans heeft in b.v. Amsterdam of populaire festivals als Open UP krijgt nu ook een stem in Eindhoven. Hoe leuk is dat! Zo vormen we meer en meer een veld van zangers door heel Nederland met hetzelfde repertoire en dezelfde intentie. Later meer over de mogelijkheden hiervan.

Martine Boerstra

Martine is professioneel zangeres en pianiste en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van koren en zanggroepen in de meest uiteenlopende settingen. Met hart en ziel neemt ze je mee naar een diepe ervaring van samen zingen! De avonden zijn open voor iedereen die affiniteit heeft met zingen en stilte.

 

thumb Martine-Sat-Zang-Banner2

 

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location