fbpx

9 Mei: Ecstatic Dance Eindhoven met Marold en dj Martyn Zij

 

marold-sMaster of Ceremony: Marold Emmelkamp

Dit was Marold zijn debuut als Ecstatic Master maar zijn bezieling en ervaring maakte dat ik hem héél graag hiervoor uitnodigde. Hij inmiddels trouwens al een heuse Fan-Club in de eindhovendanst scene en ik ben er zeker een van.

Marold heeft vele jaren gestudeerd bij Ya’Acov en Susannah Darling Khan, de grondleggers van Movement Medicine. Hij is door hen opgeleid tot docent en doceert sinds vier jaar Movement Medicine in binnen- en buitenland. Daarnaast werkt hij samen met en studeert bij begenadigde leraren en sjamanen uit alle windstreken. Hij schept een integere en humorvolle ruimte voor heling en transformatie waarin iedere dans onderzocht kan worden en elke danser welkom is.

Meer info op maroldemmelkamp.nl

 

 

Dj Martyn Zij

thumb dj martyn zij

Martyn draait regelmatig bij Ecstatic Dance Amsterdam en is in Club-Lite al bij vele de favoriet en ik kan snappen waarom. Vanavond is zijn Eindhovense debuut en voor deze avond zullen zijn tunes en klanken zeker ook van de liefde klinken. Is wel een hem besteed en hij verheugd zich er op met jullie kennis te maken. Hier een van zijn Ecstatic Mixen.

 

 

 

 

Hey, wat is Ecstatic Dance eigenlijk? Lees maar verder...

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location