fbpx

Rosalie Rombouts

thumb_fotoroosIn beweging ervaar ik verbinding met leven, deel te zijn van een groot geheel. Het verrast me steeds weer hoe verhelderend en helend dans, beweging kan zijn. Wat een inzicht en voldoening kan beeldend werken bieden. De waarde hiervan ervaar ik in dagelijks leven.

Ik volgde opleidingen in jeugdwelzijnswerk, dans, lichaamsgericht werken en kunstzinnig dynamisch coachen en blijf mij verdiepen door ’t volgen van trainingen en leerling te zijn bij verschillende docenten. Ik laat mij door hen, door cursisten en vooral door het leven zelf inspireren.

Sinds 1998 begeleid ik met veel plezier groepen.
Ik geniet intens van het werken met mensen in beweging met al hun kleuren en vormen. Onder de naam ROSAROM breng ik programma uit voor ontspanning, beweging en persoonlijke ontwikkeling.

Ik verzorg gastlessen, workshops en trainingen, op maat en aanvraag. Ik ben als docent verbonden aan “De kleine Tiki”, school voor kunstzinnig dynamisch coachen in Breda en Antwerpen.

Mijn manier van werken laat zich typeren als intuïtief, speels en uitnodigend. Uitgangspunt is af te stemmen en basis te bieden voor een veilige ruimte, waarin ieder zichzelf kan dragen en van daaruit kan onderzoeken en ontdekken. Ik ga zowel uit van thema’s als van wat zich ontvouwt vanuit de groep en het moment.

 

Roslie gaf haar eerste "eindhovendanst" workshop op zaterdag 8 november 2008 hier zie je de foto's en reactie's.

In 2010 gaf Rosalie de kleurrijke workshop  dansen en schilderen.

 

Bezoek ook haar eigen site rosarom.nl

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location