fbpx

22 Jan: Trancedans Special

Workshop, Klankconcert, Chill-Out en Expositie

"Blind date"

trancedans_05In 2009 werd deze speciale avond aangekondigd als "Blind Date" met het thema "looking inside". Welnu, deze beide termen kunnen figuurlijk als zeker ook letterlijk genomen worden. Het betreft namelijk een avond die grotendeels geblinddoekt wordt ervaren. Deze ontmoeting kan even spannend als vertrouwd zijn en de persoon die je ontmoeten gaat even nieuw als bekent, want het gaat namelijk over ... jezelf! Zou je juist die persoon niet eens op een hele andere manier willen leren kennen?

 

Meer dan de som der delen.

trancedans_10_klein

trancedans_07_klein

Deze "special" staat helemaal in het teken van klank, trance en dans. Mensen die nooit eerder een workshop Trancedans deden óf een Live Droomtijd Klankconcert mee maakte moeten zéker komen. Het geheel is echter meer dan de som der delen en het beleven waard. Meestal eindigt een trancedans met een korte integratie, maar deze keer gaat de reis een stap verder, een laag dieper...
Lees bv deze ervaring

 


Ga je mee op droomreis?

klankschaalinstrumenten-05-kleinKlanken die diep doordringen in alle lagen van je wezen,
en die je lichaam omtoveren in een instrument van heling en wijsheid...
Verwen jezelf met een intense en ontspannende ervaring!

Na de dans sta je open voor de natuurlijke stroom in je leven. Gedachtepatronen zijn uitgezuiverd en opgelost... je gaat liggen, krijgt een dekentje, en in een vloeiende overgang kan je genieten van prachtige muziek. We dompelen je onder in subtiele, prikkelende, sprankelende en ontspannende klanken, en het enige wat jij hoeft te doen is meevloeien op de muziek...

 

instrumenten-06-klein"All-Inn Chill-Out"

Bij je entree en bv een kopje thee begint de avond met een uitleg over het verloop van programma. Na deze uitleg volgt de workshop Trancedans en direct het aansluitende Droomtijd Klank Concert. Na de innerlijke reis is er nog in alle rust de gelegenheid je ervaringen te delen en onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes na te genieten. De bediening én al de consumpties zijn inclusief!

 

Expositie

miatrancevierkant2 blinddatemarion6 miatrancevierkant3 blinddatemarion7 miatrancevierkant1 blinddatemarion4

Van ons eerste Trancedans avond is een mooie terugblik gemaakt; drie kunstenaars in de zelfde de zelfde flow als de dansers hebben een visuele verslag gemaakt. Bekijk het moois van Marion en Mia alhier. Negen van de mooiste in trance geschilderde werken van Mia Koeneman zijn ook live te bewonderen in Scala. Deze expositie in Foyer Scala die enkele maanden zal duren is dus ook deel van deze avond. Spreekt een van de schilderijen je aan, voor € 250 verhuist het incl. lijst en glas naar een mooi plekje bij u aan de muur. Laat maar weten als u er een wilt reserveren. 

 

 Practisch:

Aanvang 19:30. Kom echt op tijd, zaal is open v.a. 19:00 uur!
De avond is één geheel en zal incl. concert en chill-out duren tot midernacht.
Dans en het concert vinden geblinddoekt plaats. De chill-out is incl eten en drinken. Mmmm.
Neem zelf blinddoek en voor het Droomconcert een deken en ligmat mee.
Kosten voor de special is €25,- All-Inn en na aanmelding (Aan de deur en áls er nog plek is €30)

De begeleiders op deze avond zijn  Aernoudt Knecht en Els Van Sonhoven

 

 
Let op: deze avond vond 22 jan 2011 plaats en is al voorbij.

Comments (0)

Leave your comments

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location