fbpx

Tantric Light Special ~ Martine & Frank

'Tantra made for eindhovendanst'

Wam en verrassend

Een sprankelende avondvullende Tantra workshop op maat gemaakt voor (en door!) onze eindhovendanst community. Simpel, speels en intiem. Warm, veilig én verrassend. Tantra zoals wij het kennen en ons zo dierbaar is met hart, ziel én ballen. Elke Tantric Light omvat weer een nieuwe invulling in dans, meditatie, aanraking, sharing en zang. Je doet oefeningen op jezelf, in ontmoeting met verschillende deelnemers én met de hele groep.

Voel je welkom

Man of vrouw, single of stel, straight of gay, jong of oud, blij of bleu? Voel je welkom en laat je verrassen. Open voor iedereen met een vriendelijke nieuwsgierigheid naar zichzelf en de ander. Nog even ter geruststelling (in de tantra jungle van tegenwoordig): de sfeer van de avond is niet gericht op sex, en we werken niet bloot. 

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

Ticket Sale 2.0

We gaan váker dansen en het ticket verkoop groet mee:

✔︎ Voorverkoop
De meeste tickets worden online geboekt. Zo weten wij hoe druk het wordt en jij dat je binnen kan, ook als het uitverkocht raakt. Heel fijn toch.

✔︎ iDeal
Als je direct afrekent met iDeal e.a. kun je je donatie zelf kiezen ± €22,-. Iets méér als het kan of mínder als het moet is dus ok. Wees daarin fair aub.

✔︎ Ticket-mail
Na aanmelden sta je op de gastenlijst én zit je ticket in de mail. Toon deze ticket-mail bij entree op je mobiel en je bent 'scan-snel' binnen. Dank daarvoor.

✔︎ Pinnen
Is je ticket niet online betaald of kom je zó naar de zaal dan kun je pinnen bij entrée. Je betaald dan altijd 22 + 1 euro. Niet meer contant of achteraf dus.

✔︎ VIP-kaart
Kom je vaker? Kies de VIP-kaart (± €220,-). Eén ticket voor 10 x "gratis" entrée. Aanmelden mág (met code) maar hoeft niet (als stempelkaart). 20 maanden geldig en als VIP áltijd welkom, ook als het uitverkocht zou zijn. Luxe toch?

✔︎ Steun
Met een entrée van ± €22,- houd je eindhovendanst toegankelijk, duurzaam en gezond. Dank want op basis van het aantal dansers betaal ik de docenten, dj’s, al het lekkers en de zaal.

 

Praktisch

◉ Locatie
Scala, Kardinaal de Jongweg 75 Eindhoven
Route (auto / fiets / ov): https://goo.gl/3DZGpf
Google Maps: https://goo.gl/nWyies
Parkeren (gratis):
• Petrus Canisiuslaan
• Kardinaal de Jongweg
• of voor SCALA zelf
 
 
◉ Tijden
19:00 tot 19:45: Entree, thee & muziek
19:45 Aanvang workshop
(v.a. 20:00 Deuren gesloten)
Avondvullend programma tot ong. 24:00
Incl thee en lekkers
Meld je aub online aan en kom echt op tijd!

Evenement Eigenschappen

Startdatum za 20-04-2019 19:00
Max. deelnemers 70
Sluitingsdatum za 20-04-2019 19:45
Prijs per persoon ± €22,-