Terugblik

30 april 2017 : 'Franky's Ecstatic Sunday' (plus picknick / potluck)

Dancing with the Tribe

FrankysEcstaticSundayEindhoven

Deze legendarische Conscious Dance heeft in korte tijd de wereld veroverd, zo ook Eindhoven natuurlijk. O.a. door de afwezigheid van "gebabbel" is een Ecstatic als ware Meditatie.....  Workout...... Therapie  én Speeltuin ook! Lees en luister hier als voorpret maar bovenal KOM en word deel van deze bijzondere "Dance Tribe". En ná de dans is er onze Tribal Picknick en op de zondag zelfs een potluck diner als je wilt: Mmmmmmm.

 

Ecstatic Sunday? jawel ZONDAG!

Zondag 30 april is onze eerste 'Ecstatic Sunday'. Een zalige zondag dansend afsluiten met een Ecstatic en een lekkere picknick en of potluck naar wens. Eet je meer dat wat kleins van de picknick, draag dan bij met jouw lekkers (potluck style dus). En kies hoe lang je nog blijft: Na de dans weg en met eten weer thuis? Of blijf voor de luch in potluck style? Ja leuk!

Donatie & Dankbaarheid

Tegenwoordig gaat betalen op donatiebasis. In dankbaarheid en vertrouwen dus. Niet contant trouwens maar voor- of achteraf maak je over wat je kunt missen of de avond voor jouw waard was.

Richtbedrag

Voor dit event is het richtbedrag van €22,- Zo kan ik de zaal, de docenten, de dj's en alle lekkers betalen maar in vertrouwen (én als proef) laat ik los wat je exact betalen wil of betalen kan. Steun ons via: NL85INGB0006908576 t.n.v. F. ter Braak Eindhoven. Vermeld ook altijd je naam en de datum van het event aub. Feel free but don't let me down......

Franky's Ecstaticthumb franksvoetvriendjes

Deze zondag zullen de opening en closing ceremony's in handen zijn van ondergetekende, Mr. eindhovendanst dus. Meestal achter de schermen en op de dansvloer maar voor de derde keer trek ik de stoute schoenen aan en neem jullie mee in wat ik fijn vind in een ecstatic. Zijn jullie er bij?  

Groov'n & movin'

Geen enkele Ecstatic is gelijk; jij bent nieuw, de groep is steeds anders, de docenten variëren en natuurlijk zijn de Dj's erg LIVE. Hier een mix van Jacob aka DJ Goldmund alvast af te stemmen en in te dansen. 

jacobDJ Goldmund

DJ Goldmund is van de nieuwe generatie Ecstatic Dance DJ's. Geïnspireerd zorgt hij dat het dansvuur helder blijft branden en brengt zijn dansers telkens tot ongekende diepten en hoogten. Zijn ervaring in het vak staat altijd in dienste van de essentie van Ecstatic Dance.

Als danser in hart en ziel weet hij zijn publiek innerlijk en uiterlijk tot beweging te brengen. De verassende klanken uit zijn sets laten je meenemen op epische reizen naar de uithoeken van de muziek. Verwacht uit je comfortzone te kunnen en te ontdekken wat er in jou geleefd en gedanst wilt worden.    

Jacob a.k.a DJ Goldmund komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Hij kan zich best beschrijven als kunstenaar en avonturier, en zijn muziekstijl als eclectisch en nooit saai.

Luister meer van Jacob op mixcloud.com

 

Practisch (LET OP NIEUWE LOCATIE)

Locatie: Scala, Kardinaal de Jongweg 75 Eindhoven
Route (auto / fiets / ov): https://goo.gl/3DZGpf 
Google Maps: https://goo.gl/nWyies 
Parkeren (gratis): 
• Petrus Canisiuslaan 
• Kardinaal de Jongweg 
• voor SCALA zelf.
Datum: zondag 30 april 2017 
14:30 Deur open en warming up
15:00 Opening's Ceremonie
15:30 Dj Journey 
17:30 Closing Ceremonie
17:45 Picknick en/of Potluck 
19:00 Deur dicht 

Kosten zie boven

 

Lees verder voor de Ecstatic guidlines & inspirerende video

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 406

22-4-2017: The Grand Opening. Ofwel eindhovendanst 3.0

GrandOpeningED3.0S

 

The Grand Opening

Zaterdag 22 april wordt onze rebirth in het nieuw Scala, eindhovendanst 3.0 dus eigenlijk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Net zoals we op de laatste avond afscheid namen van de oude plek zullen we hier al dansen, zingend, spelend en smullend onze zo eigen energie aan de ruimte geven. Wat we gaan doen op deze avond blijft wederom een verrassing maar iedereen die ons kent of nieuwsgierig is geworden is meer dan welkom. Laat je verrassen dansvrienden en hoe fijn om ook hier weer samen te kunnen starten en en samen de avond af te sluiten. 
 

Experiment: Donatie basis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Opnieuw mag je voor deze avond van je dankbaarheid getuigen door te betalen op donatiebasis. Niet op de avond zelf dus maar voor- of achteraf maak je over wat je kunt missen of de avond voor jouw waard was. Het gebruikelijk richtbedrag van €22,- is waar ik de zaal, de docenten, de dj's en alle lekkers mee kan betalen maar in vertrouwen (én als proef) laat ik los wat je exact betalen wil of betalen kan. Feel free but don't let me down......
 
 

Practisch & LET OP NIEUWE LOCATIE ! !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Locatie: (het nieuwe!) Scala, Kardinaal de Jongweg 75, 5645 EN Eindhoven
Route voor auto, fiets en OV: https://goo.gl/3DZGpf
Kaart Google Maps: https://goo.gl/nWyies
Gratis parkeren: Aan de Petrus Canisiuslaan, in de Kardinaal de Jongweg en bij SCALA voor de deur.
Datum: 22 april 2017
Deur open: 19:00 (entree en speciale ontvangst)
Gevarieerd programma: 19:30 ~ 24:00 of later....
Bijdrage voor of achteraf op Donatie basis
Vrije richtprijs €22,- Zie uitleg boven

Lees meer

Comment (0) Hits: 411

La Grande Finale (foto's)

Dag mooie mensen, 

Klik op deze mooie foto van onze laatste maar magische avond in Scala en zie alle foto's van "La Grande Finale". Ik geniet nog iedere keer als ik de foto's zie en wens je veel kijkplezier. Voor niet commerciële doeleinden staat gebruik je vrij maar alleen met vermelding van deze credits:

"Foto: Eddie Boschman - Copyright: www.eindhovendanst.nl".

ScalaCircelFinale

Wil je een foto van jou weg of onherkenbaar gemaakt laat het horen dan kijken ik daar naar. Ik gebruik ze altijd alleen in dienst van eindhovendanst.

Vriendelijk groetend,

Frank ter Braak

 

Klik hier om alle mooie foto's van deze avond te kunnen zien

Lees meer

Comment (0) Hits: 1221

11 febr 2017: Tantric Dance Special

 TantricDanceEen dans van overgave en gratie en kracht.

Tantric Dance is a play of the divine energy between masculine and feminine. Meditation while dancing, moving into the observer. The challenge to stay grounded and flow. To relax and gracefully let yourself be moved. Melting in movement, evoking Divine Energy within and beyond the body

 

Klik naar de foto's van een eerdere Tantric Dance

 

Tantric Dance

Tantric Dance

In Tantra onderzoek je wat er in jou gebeurt terwijl je in contact bent met een ander. Je wordt je bewust van je levenskracht, je seksuele energie die er altijd is, maar die we zo bedekken in ons dagelijks leven. In Tantric Dance bestaat dat contact uit een fysieke dans tussen twee personen, waarbij de een leidt en de ander geblinddoekt volgt. Hierdoor ervaar je leiding-nemen en overgave heel bewust.

Opwarming van Levensenergie

TantricdanceWe beginnen met het opwekken van je uitbundigheid, openheid en speelsheid. Je mannelijke en vrouwelijke energie. We doen oefeningen waarbij je je lichaam sterk ervaart, je zintuigen verder opent en je remmingen loslaat.

De dans

Vervolgens introduceren we het leiden en volgen op zo'n manier dat je er met volle vrijheid, plezier en sensualiteit in duikt. Je ontdekt hoe jij omgaat met geven en ontvangen. Hoe je contact maakt, afstemt op verschillende energieën en reageert op nieuwe ontmoetingen. Mediteren in de dans kan doordat je aandacht binnenin blijft. Op speelse wijze word je bewust van jouw eigen ervaringen en van iedere aanraking. Is deze prettig of juist niet? Gedachten springen rond totdat er overgave ontstaat en alles vloeiend wordt.

De dans is een reflectie van je omgang met de ander. Nu kun je bewust kijken waar je jezelf tegenhoudt in contact en je je meer vrijheid toestaat.


Neem iets als blinddoek mee.

Art of Loving

Art of Lovingrakesh2

Tantric Dance is in de wereld gezet door Marcia en Rakesh van Art of Loving. Ooit vooral in Amsterdam maar gaandeweg in meer en meer steden van Nederland te ervaren. Vandaag komt founding Father Rakesh ons in de dans meenemen. 

 

Tantric Dance zorgt voor speelser en vrijer contact in je leven

Meer info op artofloving.nl

 

Welkom in de wereld van Tantric Dance

 Reacties na de Tantric Dance

Wauw
"Het was een zeer bijzondere ervaring. Ik heb met en in liefde gedanst. Normaal dans ik veel alleen maar deze avond maakte dat ik in contact met anderen ging dansen....met een glimlach op mijn gezicht. Wauw, wat was dat fijn."

Hij straalde! (en ik ook)
"Het was voor ons de eerste keer bij "eindhovendanst". Vooral mijn man was zeer huiverig. Hij straalde na afloop! en ik ook trouwens. We hebben het heerlijk gevonden. Ik had me al opgegeven voor volgende dans. Zou tantric nog eens komen geven wij ons ook weer op."

Meer dan ....
"Ook ik heb weinig gezien van de andere mensen om me heen en had de aandacht bij mezelf en aan de persoon waar ik op dat moment mee danste. Het was echt geweeeeeeeeellllllldiiiiiiiiiggggg.

Ik had gelijk na afloop dit zou ik veeeel vaker willen en vond het jammer dat het dus in Amsterdam gegeven wordt, anders had ik me gelijk ingeschreven voor vervolg, dus mocht er enigzins ook maar een mogelijkheid zijn dat het daar nog gegeven wordt. Nou heeeel graag. ( ... ) De workshop was fijn en de warming up erg relaxed en ongedwongen. Veel vrijheid eraren en genot. Het was voor mij een erg geslaagde avond, ik was voor het eerst in Scala en vondt het meer dan alleen een prettige ervaring."

Nou is dit enthousiast of niet?????


marold-s


 

 

Dj Marold

 

Marold is bij eindhovendanst een populaire docent Tijdens zijn laatste Movement Medicine workshop bleek er zelfs al een bescheiden fanclubje te zijn. Naast een fijne dansdocent is hij ook een dj met een heerlijke muziek smaak. Vandaag zijn debuut als Ecstatic Dj. Fijn Marold, ik ben één van je fan's ;-)

Meer over zijn dans en dj werk op maroldemmelkamp.nl

 

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 1108

4 feb 2017: Franky's Ecstatic, de láátste Ecstatic

Dancing with the Tribe

EcstaticDaceEindhovenBannerSmal

Deze legendarische Conscious Dance heeft in korte tijd de wereld veroverd, zo ook Eindhoven natuurlijk. O.a. door de afwezigheid van "gebabbel" is een Ecstatic als ware Meditatie.....  Workout...... Therapie  én Speeltuin ook! Lees en luister hier als voorpret maar bovenal KOM en word deel van deze bijzondere "Dance Tribe". En ná de dans is er onze Tribal Picknick: Mmmmmmm.

 

Franky's Ecstatic

thumb franksvoetvriendjesWat moet ik doen als ik het zelf eigenlijk geen Ecstatic durft te leiden en vind dat de andere docenten het sowieso beter doen maar géén van de anderen deze dag kunnen.....   Tja, dan trekt ik als "Mr. Eindhovendanst" toch maar mijn bange schoenen uit en zal jullie meenemen in de tweede Ecstatic Dance onder mijn hoede. Mijn eerste keer kón misschien beter maar is dat niet altijd en er waren géén klachten ook. Zelfs ík heb van die avond genoten dus "Why Not!?" 

Laatste Ecstatic? LAATSTE? 

Ik hoop niet dat deze Ecstatic onze laatste is en als is het ook niet dé laatste avond in Scala is het wel de laatste pure Ecstatic in de prachtige ambiance van Foyer Scala. Over waar het heen gaat later meer maar zet deze en de twee volgende zaterdagen maar in je agenda, je wil ze niet missen, en ik jou ook niet!

 

Groov'n & movin'

Geen enkele Ecstatic is gelijk; jij bent nieuw, de groep is steeds anders, de docenten variëren en natuurlijk zijn de Dj's erg LIVE. Hier een mix van Jacob aka DJ Goldmund alvast af te stemmen en in te dansen. 

jacobDJ Goldmund

DJ Goldmund is van de nieuwe generatie Ecstatic Dance DJ's. Geïnspireerd zorgt hij dat het dansvuur helder blijft branden en brengt zijn dansers telkens tot ongekende diepten en hoogten. Zijn ervaring in het vak staat altijd in dienste van de essentie van Ecstatic Dance.

Als danser in hart en ziel weet hij zijn publiek innerlijk en uiterlijk tot beweging te brengen. De verassende klanken uit zijn sets laten je meenemen op epische reizen naar de uithoeken van de muziek. Verwacht uit je comfortzone te kunnen en te ontdekken wat er in jou geleefd en gedanst wilt worden.    

Jacob a.k.a DJ Goldmund komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Hij kan zich best beschrijven als kunstenaar en avonturier, en zijn muziekstijl als eclectisch en nooit saai.

Luister meer van Jacob op mixcloud.com

 

 

Lees verder voor de Ecstatic guidlines & inspirerende video

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 904

14 jan 2017 de Laatste Tantric Light (in Scála dan...)

"Tantra made for eindhovendanst"

Tantric Light

Met hart en ziel en..

Een sprankelende avondvullende Tantra workshop op maat gemaakt voor (en door!) onze eindhovendanst community. Speels, gevoelig, zacht, veilig én verrassend. Tantra zoals wij het kennen en ons zo dierbaar is met hart, ziel én ballen. Elke nieuwe Tantric Light omvat weer nieuwe dans, meditatie, aanraking en sharing stucturen met oefeningen op jezelf, in ontmoeting met verschillende deelnemers én met de hele groep.

Voel je welkom

Man of vrouw, single of stel, straight of gay, jong of oud, blij of bleu? Voel je welkom en laat je verrassen. Open voor iedereen met een vriendelijke nieuwsgierigheid naar het wonder in contact. Nog even ter geruststelling (in de tantra jungle van tegenwoordig): de sfeer van de avond is niet gericht op sex, en we werken niet bloot.

Laatste Light in Scala

Elke Tantric Light was tot nu toe nieuw en anders maar deze is zéker bijzonder want het is de laatste editie is ons mooie Foyer Scala. In de komende nieuwsbrief meer hierover maar het leek mij goed dit te melden én een goede reden om deze avond niet te missen. 
 

Martine & Frank

Tantric Light en Tantric Touch zijn qua concept en begeleiding in handen van Martine Boerstra en Frank ter Braak. Beide zijn reeds jarenlang actief op het pad van Tantra, zowel persoonlijk als in begeleidende rol. Naast een bredere ervaring zijn ze vooral opgeleid en geïnspireerd door het centrumvoortantra.nl. Daarbinnen nu ook werkzaam als trainer (M) en assistent (F).

MartineFoppeSchutKleinerFrank Georgie hand kleiner

 

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 907

7 jan 2017 Nieuwjaars Ecstatic met Christel & Dj Aloes

Dancing with the Tribe

EcstaticDanceAloesChristel

Deze legendarische Conscious Dance heeft in korte tijd de wereld veroverd, zo ook Eindhoven natuurlijk. O.a. door de afwezigheid van "gebabbel" is een Ecstatic als ware Meditatie.....  Workout...... Therapie  én Speeltuin ook! Lees en luister hier als voorpret maar bovenal KOM en word deel van deze bijzondere "Dance Tribe". En ná de dans is er onze Tribal Picknick: Mmmmmmm.

 

Christel

christelChristel Linssen

Deze eerste Ecstatic van het jaar geven we een podium aan de nieuwe ster in het danslandschap; Christel Linssen. Velen van ons kennen haar als inspirerende aanwezigheid op de dansvloer maar vanuit het Limburgse nu ook actief met haar bedrijfje Alegria om meer en meer mensen middels dans, aanraking en klank tot een vrijere expressie te laten komen. Deze keer dus aan haar de eer om ons in de Ecstatic Dance te begeleiden.

Welkom lieve dansvrienden voor deze goede start van het nieuwe dansjaar.

Info en contact via Alegria

Alegria

alegriaGroeien in Liefde

Alegria staat voor jou wat jij ten diepste bent: Een en al vreugde. En die essentie, die vreugde, die liefde is verbonden met stem van je hart. Dáár weten we het, daar is onze waarheid, ons kompas. 

Verlang jij erna vol en vrijuit expressie te geven aan je goddelijke essentie?

Door het pad te lopen van vrije Zelfexpressie kunnen we ons steeds meer bevrijden van alles wat je groei in vreugde, in wie je werkelijk bent, blokkeert. Meer en meer groeien in liefde. Steeds meer wakker worden en uitdrukking geven aan je ware potentieel.

MISSIE: 
Ik ben er ten diepste van overtuigd dat vreugde onze ware aard is. Dat als je moeiteloos jeZelf bent je niets liever wil dan uitdrukking geven aan die vreugde en je gave wil uitdelen. Ons hart wil uitdelen. Altijd.

Alegria is er voor iedereen die wil leren groeien in liefde, de vreugde die je in wezen bent en daaraan, je Gave, expressie wil geven. Gewoon omwille van de vreugde. In dansen, zingen, werken, spreken, schrijven, aanraken, minnen, kortom LEVEN. Vol en vrijuit. 

Dans je Hart

Dans je Hart

Wil jij jezelf nog meer BEVRIJDEN: meer PLEZIER, VREUGDE en VERBINDING in je LEVEN?

dansjehartbanner

-WEKELIJKSE DOORGAANDE GROEP-


Plato en Pytagoras wisten het al: muziek is de bron van de ziel. Kinderen weten het ook. Zodra ze muziek horen begint het lijfje als vanzelf te bewegen. De muziek zoekt een vorm om zich in uit te drukken, heeft dus jouw dans, jouw lijf, nodig om door je heen te kunnen gaan. 

Jouw dans is deTOEGANGSPOORT; ze brengt je in contact met de diepere lagen in jezelf, jouw goddelijke essentie, de bron waar we allemaal mee verbonden zijn èn tegelijk is de dans de vorm waarin we deze essentie tot uitdrukking kunnen brengen. 

Op de prachtige locatie De VLINDERTUIN geef ik elke donderdagavond: DANS JE HART.
Vanuit mijn rijke verleden in de dans, Biodanza, 5 ritmes, ecstatic dance, tantric dance, contact improvisatie, ballet, stijldansen en meer aanverwante vormen en workshops is er een vorm ontstaan die voor mij past binnen het kader van waaruit ik werk.

We dansen op inspirerende muziek die ons verleidt om diep in ons lichaam thuis te komen. Én om expressie te geven aan onze innerlijke beweging van het moment. Dit kan zomaar leiden tot een groot gevoel van levensvreugde, passie, verbondenheid met het leven en de liefde. Een gevoel van ‘thuis’ zijn in onszelf, van waaruit we ons door het leven van alledag kunnen leren bewegen, dansen. 

DANS JE HART ZORGT VOOR:
· Jezelf speelser en vrijer ervaren in contact & intimiteit in je leven;
· Meer en diepere verbinding met jezelf , het leven en de ander, je hart dus.
· Meer vreugde in je leven, plezier en vitaliteit
· Meer vrijheid om jezelf meer te laten zien, je grenzen te voelen en daarin voor jezelf te zorgen.

VOOR WIE IS DANS JE HART?
Dans je Hart is voor iedereen die vrijuit wil (leren) dansen /leven met of zonder ervaring. Al spelend en dansend gaan we op avontuur naar diepere lagen in jezelf. Het is fijn als je open en nieuwsgierig bent naar jezelf en de ander.

OPZET VAN DE AVOND:
Elke avond kent een eigen thema, dat ik kort toelicht. Daarna zal ik je al dansend meenemen op avontuur. Door je steeds bij de dans uit te nodigen. Deze uitnodiging helpt je om vrijer te worden.

PRAKTSICH:
We dansen op blote voeten. Makkelijke, losse kleren waarin in goed kunt bewegen is het fijnst. Je kunt je een dekentje meenemen en een flesje water.

De avond wordt geleid door Christel Linssen. Voor vragen kun je contact opnemen.

PRAKTISCH:
Data: Elke donderdag v.a. 26 jan 2017
Tijd: Inloop vanaf 19:15 , start 19:30 tot 21 uur , daarna is er een kopje thee voor wie wilt.
Kosten: 15 euro per keer, of een strippenkaart van 5 x voor 60 euro
Info: www.alegria.school
Opgave, aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEKELIJKSE GROEP
Je bent altijd op elk ogenblik WELKOM om in te stromen en mee te dansen maar door regelmatig te komen kun je dieper groeien in contact met jezelf de ander en het leven. 

 

Groov'n & movin'

Geen enkele Ecstatic is gelijk; jij bent nieuw, de groep is steeds anders, de docenten variëren en natuurlijk zijn de Dj's erg LIVE. Hier enkele muzikale artiesten en hun heerlijke muziek. Om alvast af te stemmen en in te dansen. 

 

Dj Aloes

DJ Aloes is met haar bijzondere muziekmix meesteres om ons door diverse lagen van de dans te bewegen. Verrassend, vrolijk, gevoelig en zeker ook extatisch. En altijd goed voor een mooie zachte "landing".

dj aloes 2

Meer info over Dj Aloes lees je op dansjedans.nl

 

Lees verder voor de Ecstatic guidlines & inspirerende video

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 722

1e Kerst 2016 Diner Dansant "Voor Vrienden & Vreemden"

dinerdansanttafel

Kerst met vrienden, dánsvrienden

Zeg eens, waar ben jij het liefst met Kerst? Met vrienden toch!? Om te ontspannen, te genieten en je waarlijk verbonden te voelen. Dus waarom vier je 1e kerst avond niet op een plek waar je sowieso als vriend verwelkomd wordt? Bij eindhovendanst!

Een verrassende, warme én ontspannen avond voor en dóór de eindhovendanst familie zelf. Dus laat je verrassen en wees welkom mijn vriend en samen sluiten we dit bewogen (dans-) jaar passend af.

 

Diner? Diner Dansant!

Het Diner Dansant doen we in Potluckstyle (Je kookt wel/niet/dubbel, even goeie vrienden!) en zal even gevarieerd zijn als het gezelschap. Een heerlijk maal met vele kleine gangen en evenzovele gedanste intermezzo's of andere verrassingen. 

dinerdansantbilboard-s chocomond-s
dinner-s sm-plates-s kolibri-s
 small-plates-s voeren-small 


Er zijn 3 mogelijkheden voor deelname.

€17 Als je kookt voor 2,5 personen
€22 Als je kookt voor 1,5 persoon
€32 Als je niet wil of kan koken deze avond
 €17 Voor de zwoele after-dinner-party only: De KERSTSTATIC !

 

Verrassingsprogramma

Het programma van de avond krijgt al verheugend vorm maar blijft toch ook een verrassing voor de gasten. We co-creëren deze avond met een breed pallet aan Crew & Creators met dansers, docenten en dj's, klinkt goed toch. We zullen smullen & spelen, lachen & huilen, dansen & delen. Onze vreugde zal vieren, onze stilte zal klinken en onze ziel zal zingen. Evt kunt je ná het eten nog in deze eindhovendanst familie instromen en dan zullen we de avond als bij een Ecstatic uiteindelijk samen passend afsluiten. Laat je verrassen en voel je welkom.

 

Koken en eten:

  • Maak bij aanmelding je keuze uit één gerecht (jouw favoriet of topper!?)
  • Maak daarvan wél zo veel als 'n voor-, hoofd-, bij- en nagerecht sámen.
  • Kook aub iets meer dan 1 of 2 pers. Fijn voor de "Crew en Creators" van deze avond!
  • Er is een afwasmachine dus alles kan schoon retour.
  • Een kookplaat of magnetron voor opwarmen is er niet. Evt zelf meenemen.
  • Schrijf op een kaartje je naam en de belangrijkste ingrediënten ivm evt. diëten of allergieën.

 

~ Menu kaart ~

Hier zal ik het actuele menu vermelden, zeg maar wat alle mensen samen mee gaan nemen. Om je alvast lekker te maken en om te voorkomen dat iedereen een toetje maakt. Als je je lekkers nog niet opgaf bij aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me dan even jouw gerecht.

Amuze:
Tantrische verrassingen van het huis
Voorgerechten:

Groentesoep, Bonensoep, Pastinaaksoep met Kastanjes, Pompoensoep ....... 
Hoofdgerechten:
Duitse Aardappel Salade met gepocheerde Zalm, Kip~Kerrie~Kokos dis, Groente Gerecht, Pasta in zeevruchtensaus, Vegetarische Quiche, Pasta met groente en spekjes, Kippetjes, Nasi zonder Meuk,.......
Bijgerechten:
Dadels gevuld met Monchou, Puntpaprika's met Bloemkoolcoucous, Humus van Pompoen en Kikkererwtem met Stokbrood, Tofu Maki, Couscous Salade met Granaatappel, ......
Nagerechten:
Noten Tulband Cake, Bonbons, Fruit Dansant, ......

 

De kadootjesboomChristmas-present

Wie houd er niet van kadootjes, iedereen toch? Nou neem dan iets mee, iets kleins en iets leuks met een lief briefje er bij wellicht. Een bloem, een steen, schelp of kaart. Iets groots, iets geks of lekkers.

Je levert het bij ons in en wij verdelen deze weelde weer willekeurig onder alle gevers. Leuke verrassing toch en je hebt vast wel iets in huis. Papiertje er om, lieve spreuk of wens er bij en klaar is Klaus....

 

KERSTSTATIC afterparty

Na het DinerDansant volgt nog een speciale EcstaticDance. We ruimen de tafels op en dansen en milde ecstatic tot we rond middernacht afsluiten, misschien wel zingend rond de vleugel..... Mascha en Premala geven delen van de avond vorm en Dj Petro zal onze musicale kunstenaar zijn. Je kunt er de hele avond bij zijn maar ook pas ná het eten aansluiten. Geef je voorkeur aan tijdens registratie.

EcstaticDanceEindhovenKerst

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 1157

Meer artikelen...