fbpx

Terugblik

30 april 2017 : 'Franky's Ecstatic Sunday' (plus picknick / potluck)

Dancing with the Tribe

FrankysEcstaticSundayEindhoven

Deze legendarische Conscious Dance heeft in korte tijd de wereld veroverd, zo ook Eindhoven natuurlijk. O.a. door de afwezigheid van "gebabbel" is een Ecstatic als ware Meditatie.....  Workout...... Therapie  én Speeltuin ook! Lees en luister hier als voorpret maar bovenal KOM en word deel van deze bijzondere "Dance Tribe". En ná de dans is er onze Tribal Picknick en op de zondag zelfs een potluck diner als je wilt: Mmmmmmm.

 

Ecstatic Sunday? jawel ZONDAG!

Zondag 30 april is onze eerste 'Ecstatic Sunday'. Een zalige zondag dansend afsluiten met een Ecstatic en een lekkere picknick en of potluck naar wens. Eet je meer dat wat kleins van de picknick, draag dan bij met jouw lekkers (potluck style dus). En kies hoe lang je nog blijft: Na de dans weg en met eten weer thuis? Of blijf voor de luch in potluck style? Ja leuk!

Donatie & Dankbaarheid

Tegenwoordig gaat betalen op donatiebasis. In dankbaarheid en vertrouwen dus. Niet contant trouwens maar voor- of achteraf maak je over wat je kunt missen of de avond voor jouw waard was.

Richtbedrag

Voor dit event is het richtbedrag van €22,- Zo kan ik de zaal, de docenten, de dj's en alle lekkers betalen maar in vertrouwen (én als proef) laat ik los wat je exact betalen wil of betalen kan. Steun ons via: NL85INGB0006908576 t.n.v. F. ter Braak Eindhoven. Vermeld ook altijd je naam en de datum van het event aub. Feel free but don't let me down......

Franky's Ecstaticthumb franksvoetvriendjes

Deze zondag zullen de opening en closing ceremony's in handen zijn van ondergetekende, Mr. eindhovendanst dus. Meestal achter de schermen en op de dansvloer maar voor de derde keer trek ik de stoute schoenen aan en neem jullie mee in wat ik fijn vind in een ecstatic. Zijn jullie er bij?  

Groov'n & movin'

Geen enkele Ecstatic is gelijk; jij bent nieuw, de groep is steeds anders, de docenten variëren en natuurlijk zijn de Dj's erg LIVE. Hier een mix van Jacob aka DJ Goldmund alvast af te stemmen en in te dansen. 

jacobDJ Goldmund

DJ Goldmund is van de nieuwe generatie Ecstatic Dance DJ's. Geïnspireerd zorgt hij dat het dansvuur helder blijft branden en brengt zijn dansers telkens tot ongekende diepten en hoogten. Zijn ervaring in het vak staat altijd in dienste van de essentie van Ecstatic Dance.

Als danser in hart en ziel weet hij zijn publiek innerlijk en uiterlijk tot beweging te brengen. De verassende klanken uit zijn sets laten je meenemen op epische reizen naar de uithoeken van de muziek. Verwacht uit je comfortzone te kunnen en te ontdekken wat er in jou geleefd en gedanst wilt worden.    

Jacob a.k.a DJ Goldmund komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Hij kan zich best beschrijven als kunstenaar en avonturier, en zijn muziekstijl als eclectisch en nooit saai.

Luister meer van Jacob op mixcloud.com

 

Practisch (LET OP NIEUWE LOCATIE)

Locatie: Scala, Kardinaal de Jongweg 75 Eindhoven
Route (auto / fiets / ov): https://goo.gl/3DZGpf 
Google Maps: https://goo.gl/nWyies 
Parkeren (gratis): 
• Petrus Canisiuslaan 
• Kardinaal de Jongweg 
• voor SCALA zelf.
Datum: zondag 30 april 2017 
14:30 Deur open en warming up
15:00 Opening's Ceremonie
15:30 Dj Journey 
17:30 Closing Ceremonie
17:45 Picknick en/of Potluck 
19:00 Deur dicht 

Kosten zie boven

 

Lees verder voor de Ecstatic guidlines & inspirerende video

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 1486

22-4-2017: The Grand Opening. Ofwel eindhovendanst 3.0

GrandOpeningED3.0S

 

The Grand Opening

Zaterdag 22 april wordt onze rebirth in het nieuw Scala, eindhovendanst 3.0 dus eigenlijk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Net zoals we op de laatste avond afscheid namen van de oude plek zullen we hier al dansen, zingend, spelend en smullend onze zo eigen energie aan de ruimte geven. Wat we gaan doen op deze avond blijft wederom een verrassing maar iedereen die ons kent of nieuwsgierig is geworden is meer dan welkom. Laat je verrassen dansvrienden en hoe fijn om ook hier weer samen te kunnen starten en en samen de avond af te sluiten. 
 

Experiment: Donatie basis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Opnieuw mag je voor deze avond van je dankbaarheid getuigen door te betalen op donatiebasis. Niet op de avond zelf dus maar voor- of achteraf maak je over wat je kunt missen of de avond voor jouw waard was. Het gebruikelijk richtbedrag van €22,- is waar ik de zaal, de docenten, de dj's en alle lekkers mee kan betalen maar in vertrouwen (én als proef) laat ik los wat je exact betalen wil of betalen kan. Feel free but don't let me down......
 
 

Practisch & LET OP NIEUWE LOCATIE ! !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Locatie: (het nieuwe!) Scala, Kardinaal de Jongweg 75, 5645 EN Eindhoven
Route voor auto, fiets en OV: https://goo.gl/3DZGpf
Kaart Google Maps: https://goo.gl/nWyies
Gratis parkeren: Aan de Petrus Canisiuslaan, in de Kardinaal de Jongweg en bij SCALA voor de deur.
Datum: 22 april 2017
Deur open: 19:00 (entree en speciale ontvangst)
Gevarieerd programma: 19:30 ~ 24:00 of later....
Bijdrage voor of achteraf op Donatie basis
Vrije richtprijs €22,- Zie uitleg boven

Lees meer

Comment (0) Hits: 898

La Grande Finale (foto's)

Dag mooie mensen, 

Klik op deze mooie foto van onze laatste maar magische avond in Scala en zie alle foto's van "La Grande Finale". Ik geniet nog iedere keer als ik de foto's zie en wens je veel kijkplezier. Voor niet commerciële doeleinden staat gebruik je vrij maar alleen met vermelding van deze credits:

"Foto: Eddie Boschman - Copyright: www.eindhovendanst.nl".

ScalaCircelFinale

Wil je een foto van jou weg of onherkenbaar gemaakt laat het horen dan kijken ik daar naar. Ik gebruik ze altijd alleen in dienst van eindhovendanst.

Vriendelijk groetend,

Frank ter Braak

 

Klik hier om alle mooie foto's van deze avond te kunnen zien

Lees meer

Comment (0) Hits: 3869

Meer artikelen...