fbpx

Dansen op Donatie

Dansen op Donatie

GeefJeNuOp

Aanmelden? Online aub!
Je aanmelden kán ter plekke maar liever online. Zo kom je zeker binnen ook als het uitverkocht raakt. Kom echt op tijd aub. Zo kunnen jij én de crew (!!!) maximaal dansen.

Donatie
Jouw bijdrage maak je vooraf of kort ná de dans over. Het richtbedrag is €22,- per event maar iets meer (als het kan!) of minder (als het moet!) is oké. Het iDeal betaalverzoek staat in de bevestiging die we mailen na aanmelden. Check zonodig je 'spam map' en 'reclame label' (Gmail).

Kom je vaker?
Kies dan het gemak van een 10-rittenkaart. Je betaalt eenmalig (minimaal) €170,- voor 10 x dansen. Meld het online en toon hem aan de deur. Eenvoudig en goedkoop.

Fair Use
Jouw donatie kan het ook voor minima toegankelijk houden. En wees aub fair want op basis van het aantal dansers betaal ik de zaal, de docenten, de dj's en al het lekkers. Samen houden we eindhovendanst gezond, Life & Kicking zelfs!

BoyWithFlowerScalaKlein

€22,- duur? Weet dan dat...
Eén avond al méga veel voorbereiding vraagt!
We life wel met 10 man crew voor je klaar staan!
We dit doen voor liefdewerk (crew) oud papier (lees weinig)!
Wij principieel wit werken en dus zo’n 50% naar ons mooie NL gaat!
We tot 40 dansers verlies draaien en het bij 60 al iets druk wordt!
Dat alle thee, tapas en het parkeren regulier al vaak duurder is!
En... dat eindhovendanst natuurlijk uniek en ónbetaalbaar is ;-)

Helpende handen
Vaak kan de (opruim) crew wel hulp gebruiken; kleine beetjes of grote beetjes. En wie helpt tot we klaar zijn mag z’n donatie halveren. Vraag maar of dat welkom is.

 

Comments | Add yours
  • No comments found
Add comment