fbpx

Elke 1e zat v/d maand: Ecstatic Dance Eindhoven

Dancing with the Tribe

EcstaticDanceEindhoven01-12-2018 Janneke-Yarun

Voortaan is er ELKE EERSTE ZATERDAG van de maand een Ecstatic Dance Eindhoven. Tot en met dec 2018 kun je er je klok op gelijk zetten. En... als jullie willen (= voldoende opkomst/opbrengst) gaan we natuurlijk vaker samen dansen dan deze basis. Houd de website, Facebook en de mail in de gaten maar blok die éérste zaterdag van de maand maar alvast in je agenda. Let's Dance @ EindhovenDanst  

 

Ecstatic Dance Eindhoven

Deze legendarische Conscious Dance heeft in korte tijd de wereld veroverd, zo ook Eindhoven natuurlijk. O.a. door de afwezigheid van "gebabbel" is een Ecstatic als ware Meditatie.....  Workout...... Therapie  én Speeltuin ook! Lees en luister hier als voorpret maar bovenal KOM en word deel van deze bijzondere "Dance Tribe". En ná de dans is er onze Tribal Picknick en Afterparty: Mmmmmmm Sweet!!

Data & facebook events 

register

1 dec ~ Janneke Bexkens & Dj Yarun https://goo.gl/WDfP6c

Practische info hier!

 

Dansen op DonatieGeefJeNuOp

Aanmelden? Online aub!

Je aanmelden kan live aan de zaal maar liever online en tijdig vooral. Zo kom je snel en zeker binnen ook als het uitverkocht raakt. De entrée (± €22,-) voldoe je altijd per bank. Dit mag al bij aanmelding of kort na mijn dankmail achteraf. Het betaalverzoek en de uitleg volgen per mail.

Donatie
Jouw bijdrage aan de avond maak je vooraf of kort ná de dans over. Het richtbedrag is €22,- per event maar iets meer (als het kan!) of minder (als het moet!) is oké. Volg het betaalverzoek aub strikt, deze staat in de bevestiging die je nu krijgt en in onze dank-mail achteraf.

Kom je vaker?

Kies dan het gemak van een 10-rittenkaart. Je betaalt eenmalig (minimaal) €170,- voor 10 x dansen. Meld het online en toon hem aan de deur. Eenvoudig en goedkoop.

Fair Use

BoyWithFlowerScalaKlein

Jouw donatie kan het ook voor minima toegankelijk houden. En wees aub fair want op basis van het aantal dansers betaal ik de zaal, de docenten, de dj's en al het lekkers. Samen houden we eindhovendanst gezond, Life & Kicking zelfs!

€22,- duur? Weet dan dat...
Eén avond al méga veel voorbereiding vraagt!
We life wel met 10 man crew voor je klaar staan!
Dit doen voor liefdewerk (crew) of oud papier (lees weinig)!
Wij principieel wit werken en dus 50% naar ons mooie NL gaat!
We tot 40 dansers verlies draaien en het bij 60 al druk wordt!
Dat 5 x thee, 3 x tapas en 1 x parkeren normaal al duurder is!
En... wát we voor €22,- doen natuurlijk uniek en ónbetaalbaar is ;-)

 

 

Masters of Ceremony

Al is de sfeer in de zaal en de groep altijd al bijzonder is het ook fijn om steeds weer een nieuwe docent het podium te geven om ons met hun kleur te mogen inspireren. Soms tref je onze eigen vertrouwde favorieten aan en dan weer inspirerend vers bloed. Gekozen om hun verbindende en verdiepende kwaliteiten of juist om hun specifieke verrijkende stijl en achtergrond.

Lees hier maar ter inspiratie maar kom sowieso dansen en laat je keer op keer verrassen.

Janneke

Janneke Bexkens

Janneke3

 

Janneke neemt je mee in haar passie voor authentic movement, contact- en dansimprovisatie. Ze laat je luisteren naar jouw eigen ritme, bewegingsbehoefte en speelsheid.

Verbinding met jezelf en je omgeving, empowerment en jouw authenticiteit in dans staat voor haar centraal. Zij geeft dit als danseres, danstherapeut en choreografe vorm in haar creatieve en verdiepende workshops, lichaam- en ervaringsgerichte therapie en performance voor iedereen die zich wil laten raken door beweging.


Meer info op jannekebexkens.com

Rafael

Dansende duizendpoot

rafaelzielinski

Rafael Zielinski is een dansende duizendpoot met jarenlange ervaring in lichaamswerk, coaching en als dansartiest. Voor Rafael is dans de meest natuurlijke vorm van voortbewegen. Als ceremonie leider voor Ecstatic Dance brengt hij shamanistische kennis op de dansvloer. En neemt ons mee op een reis die onze zintuigen scherpt en ons lichaam en geest opent voor transformatie.

Meer info op zijn website rafael-zielinski.eu

Mascha

Mascha Löschmann

mascha

Sommige ontdekte Mascha als (Argentijnse of Tantric) Tango docente, andere kennen haar professie als Cesar therapeute, Feldenkreiss practisioner of Critical Alighnment Yogi. Met haar doortastende helderheid en waarachtigheid hielp ze vele mensen en zeker ook dansers wegwijs en vooral thuis in hun eigen lijf.

Mascha was een vaste (en graag geziene) gast op onze dansvloer met meer dan alle benodigdheden om ons in een Ecstatic Dance te leiden. Na haar zwangerschap ben ik blij dat ze er weer voor ons is, we zijn in goede handen.

Connect met Mascha op Facebook

Loby Lam

loby-bw

Loby leeft, danst en doceert improvisatie 

Zo brengt hij het over op de piano, was hij oprichter van theater groep Wildvreemd, werkt met groepen en studenten van de kunstacademie en nam deel bij het opzetten van een school met spel als basis als meest effectieve manier van leren.
 
Zijn pad voerde o.a. via de (Vipassana) meditatie naar een nomadisch bestaan met paard en wagen en trok daarna met nog minder al backpackend de wereld rond. Tijdens deze reizen heeft hij de Contact Improvisatie ontdekt en geniet sindsdien hoe deze dansvorm mensen in hun meest authentieke vorm samen kan brengen.
 
Zijn latere training in de Aikido bood vanuit een andere invalshoek vergelijkbare inspiratie in deze wereld van dans en improvisatie. Vanuit deze rijke achtergrond zal Loby ons zijn inspiratie en ervaring meegeven in zijn introductie naar Ecstatic Dance. Zijn eerste aanwezigheid op onze Ecstatic was heel bijzonder en wie weet trakteerd hij ons opnieuw op een "Piano-Lig-Concert" als afsluiting......
 

Meer over Loby en zijn vele Contact Improvisatie activiteiten vind je op Kahbam.com

 

 

Anthe

Over Anthe AntheKlein

Anthe de Weerd is een veelzijdig creatief onderneemster met een passie voor muziek, dans, yoga en bewustwording, welke ze ook faciliteert als dans- en yogadocente en binnen Ecstatic dance. Ze weet hoe ze een menigte dansers kan inspireren, zowel in het begeleiden van de dans als het spelen van haar muziek. Als DJ neemt ze ons mee op een muzikale reis rond de wereld door een dynamische stroom van warme, bezielde wereldmuziek, diep elektronische en tribal grooves, sensuele ritmes en atmosferische melodieën.

Daarnaast werkt Anthe met storytelling in film, fotografie en radio. En door haar liefde voor het ontvouwen van de schoonheid en het potentieel van de (menselijke) natuur is ze tevens als coach en facilitator werkzaam op het gebied van sociale innovatie, educatie en coaching. Hier vanuit organiseert ze ondermeer evenementen rondom community building, natuur, educatie en vrouwen empowerment.

"Mijn geluid is warm, diep, kleurrijk, sensueel en ritmisch, tribal, elektronisch en melodieus. Varierend van tropisch, sensueel, mysterieus en oosters tot vrolijk afrikaans en Braziliaans. De muziek die ik draai kent veel invloeden uit Afrikaanse, oosterse en Braziliaanse muziek, met indigenous invloeden uit Latijns Amerika en het Amazone gebied."

"Dans helpt ons verbinding te maken met ons innerlijke kompas en vreugde om zo een ​​gezonde, eerlijke en liefdevolle connectie met onszelf en anderen te realiseren in deze dans van het leven. Het is een liefdevol en verdiepend gesprek met jezelf waartoe ik iedereen van harte uitnodig."

Meer info op haar website anthe.art

Christel

christel

Christel Linssen

Velen van ons kennen haar als inspirerende aanwezigheid op de dansvloer maar vanuit het Limburgse nu ook actief met haar bedrijfje Alegria om meer en meer mensen middels dans, aanraking en klank tot een vrijere expressie te laten komen. Blij dat zij haar enthousiasme als ceremonie meester in de Ecstatic Dance met ons wil delen.

Info en contact via Alegria

 

 

Léon

Leon Beckx vierkantLéon Beckx

Léon is danser en psycholoog en gebiologeerd door wat mensen beweegt. Via de organisatie Diversity Joy werkt hij met thema’s als community building, community art en diversiteit. Daarnaast doceert hij vanaf 2008 de 5Ritmes in binnen- en buitenland en is sinds 2017 een van de vaste ceremonieleiders voor de Ecstatic Dance in Amsterdam. Léon’s workshops en lessen zijn een integratie van vele invloeden: dansimprovisatie, theater, Ecstatic Dance, martial arts, somatics en de 5Ritmes. Zijn lesstijl is experimenteel en subtiel met een focus op onze belichaamde intelligentie.

Meer info op leonbeckx.com

Premala

Premala Vollebregt

Premala is gedreven danser en healer en heeft zijn thuishaven letterlijk in Rotterdam. Hij dient de gemeenschap vanuit zijn schip "de Avontuur" (Ark of Healing) maar komt voor Ecstatic Dance Eindhoven altijd graag deze kant op

About:

premala400

Alexander “Premala” Vollebregt is a teacher at the Essence Training School for Inner Work (www.essencetraining.com), trainer/coach at the Energy Balancing Institute (www.energybalancing.me), and certified practitioner of The Reconnection and Reconnective Healing (www.thereconnection.com).

Ten years ago he started his path to heal his own wounds and awaken to his Souls higher calling. Since then he has committed his life to sharing the tools and teachings that have helped him grow as a person, in mind, body and spirit.

Prior to his awakening, he was an assistant professor at the Delft University
of Technology running collaborative research projects for 15 years around
the world. He explored interdisciplinary ways in which man and nature could live prosperously in a socially stimulating, technologically sound and environmentally sustainable ecology.

He is the founder and owner of Avontuur – the Ark for Healing, Wellbeing and Inner Growth (www.avontuurexperience.com) located in the heart of the city center of Rotterdam in the Netherlands. He offers yoga, meditation, tai chi, massage, life coaching and energy healing sessions, as well as running events, workshop and retreats.

Through his highly sensitive nature and dynamically inspiring energy, he offers a light-hearted approach to deep inner transformation.

More info on his website avontuurexperience.com

 

Video: Devine dance on the Avontuur 

Tom

tom-1

Over Tom Goldhand

Een Ecstatic is bij Tom als bij geen ander in goede handen is. Hij heeft jarenlange ervaring in Dans- Beweging- en Contact Improvisatie en stond als  een van de drijvende krachten aan de basis van de Ecstatic Dance Movement in Nederland. Fijn om zijn rust en  ervaring ook af en toe op onze dansvloer de ruimte te mogen geven.

Meer info over Tom en zijn workshop op tomgoldhand.com

 

Bahar

bahar1Over Bahar Farshchi Jamshidabady

Dans is voor mij een toegankelijke en een van de heerlijkste wijze om me verbonden te weten. Ik geniet ervan om in contact met mijn lichaam te komen en mijn adem in mijn lichaam te voelen stromen. Om dan ruimte te geven aan de bewegingen die opkomen in relatie tot de ruimte, de muziek, de grond onder mijn lijf en de andere aanwezige dansers; dat vervult en opent me tegelijk.

Als docent haal ik mijn inspiratie uit mijn jarenlange ervaring met de 5ritmes, Ecstatic Dance en andere vrije of meditatieve bewegingsvormen. Acht jaar geleden richtte ik een band op om mijn danslessen te ondersteunen met live muziek. Een periode gaven we zo samen vorm aan onze Ecstatic Dance. Daarnaast is mijn werk als Lichaamsgericht kunstzinnige therapeut zeker ook beïnvloed door mijn ervaringen in de dans.

In mijn lessen draag ik oefeningen aan die je kunnen helpen om in contact te komen met je lichaam, met jezelf en met anderen. Tegelijk nodig ik je uit om de wijsheid van je lichaam voor te laten gaan op de aangeboden oefening.

Caroline

De Ceremonie én de muziek is deze Extra Ecstatic is in handen van Caroline S'Jegers. Zij is mede verantwoordelijk voor de het succes van Ecstatic Dance Belgium en is met haar bezielde Ceremonies en heerlijke Ecstatic Dj sets een welkom gast op vele Ecstatic Hot Spots, zo ook in Eindhoven dus.

Foto: Andy Bolle

Meer over haar Dance & Soul Journey's lees je op carolinesjegers.com

 

 

Musical Journey

Geen enkele Ecstatic is gelijk; jij bent nieuw, de groep is steeds anders, de docenten variëren en natuurlijk zijn de Dj's erg LIVE. Hier enkele muzikale artiesten en hun heerlijke muziek. Om alvast af te stemmen en in te dansen. 

Yarun Dee

YarunYarun Dee

Ooit begon het dj- avontuur van Yarun Dee ergens diep in de uitgestrekte woestijn van Israël. Grote trance feesten onder de volle maan maar uiteindelijk bleken die soort feesten niet vervullend genoeg...

Vijftien jaar later ontdekte hij Ecstatic Dance en werkende in Club Lite, de bakermat van ED in Nederland, leerde hij van de beste dj’s over muziek, energie en spaceholding. De magie en transformerende kracht van Ecstatic Dance opende een geheel nieuwe wereld voor hem.

Yarun Dee heeft in de afgelopen vier jaar een unieke Ecstatic stijl ontwikkelt. Terwijl Amsterdam en Utrecht zijn thuisbasis zijn draait hij in de Conscious Scene door heel Nederland, Europa en daar buiten. Ook is hij zijn eigen feestje Ixcacao op de Odessa in Amsterdam begonnen.

De muziek die hij draait heeft een warme sjamanistische sound met een breed spectrum wereldse invloeden. Het gevoel op de dansvloer is ruimtelijk en aardend, aanstekelijke melodieën, krachtige beats. Ritmes waarvan je lichaam wil dansen, je geest verstilt en je in expansie brengen. Dans reizen met een diepe flow maar ook onverwachtse twists & turns.

Een groot spectrum aan gevoelslagen mag gevoeld en in de dans weer los gelaten worden. Een vrijheid van de directe ervaring, wakker en sprankelend van leven.

Meer van Yarun op Mixcloud.com

de Nachtpapagaai

thumb nachtpapagaai vierkantDe Nachtpapegaai is kleur in het donker. Deze zeldzame vogel is een van de huisdjs bij Ecstatic Dance op Odessa in Amsterdam. Zijn muziek is warm, kleurrijk en meditatief - “Tantrisch vrijen”, aldus een danser. En als er gedanst moet worden dan wordt er gedanst, op rommelende trommels, boemelende beats en elektronische wereldritmes vanuit de diepste diepten van de kosmische oceaan.

 

Luister hier naar enkele van zijn fijne favorieten op Spotify of surf voor meer info naar Facebook

 

Over Dj Shanto

Shanto IJzendoorn

dj shanto

Reünie

Exact 4 jaar terug bracht Dj Shanto ‘zijn' Ecstatic Dance persoonlijk naar Eindhoven en sindsdien is deze magische dansformule niet meer bij eindhovendanst weg te denken. Zaterdag 6 okt komt Shanto terug voor een extatische reünie met onze prachtige dans community. Daar-hoor-jij-dus-ook-bij! Meld je wél snel aan aub want "Vol is Vol”….. 

Pionier

Shanto was zijn Nataraj-feesten de onbetwiste pionier in het 'conscious clubbing'. "Ik begon 2001 met mijn feesten omdat ik iets miste in het uitgaansleven; een soort frisheid. Ik wilde een feest neerzetten dat vroeg begint, zodat je nog iets aan je volgende dag hebt, enigszins alcoholvrij en vriendelijk, met goeie, nieuwe muziek. Mijn Nataraj-feesten sloegen onmiddellijk aan."

Ecstatic Dance NL

Gevoelig voor trends en kwaliteit haalde Shanto jaren later met succes ook het nieuwe fenomeen Ecstatic Dance naar Nederland. Aanvankelijk een Amsterdam-only event maar na Ecstatic Dance Eindhoven is inmiddels heel het land (én België!) voor deze populaire dansvorm gevallen. En terecht!

Meer over Shanto's activiteiten op: 
www.nataraj.info | Dj Shanto en ecstaticdanceamsterdam.com

register 

Dj Aloes

Aloes

Anneloes is met haar bijzondere muziekmix meesteres om ons door diverse lagen van de dans te bewegen. Verrassend, vrolijk, gevoelig en zeker ook extatisch. En altijd goed voor een mooie zachte "landing".

dj aloes 2

Meer info over Dj Aloes lees je op dansjedans.nl

Anthe

Over Anthe

As a DJ Anthe will take any audience on a musical journey around the world through a dynamic flow of warm, deep electronic fused tribal and world music, groovy rhythms and atmospheric melodies.

AntheBanner

Anthe de Weerd is a versatile and creative entrepreneur with a passion for music, song, dance and yoga which she also facilitates as a teacher and Ecstatic Dance facilitator.
She knows how to take a crowd of dancers on a journey both in guiding ceremony as well as through playing her music. As a DJ she takes us on a musical journey around the world through a dynamic flow of warm, deep electronic fused tribal and world music, groovy rhythms and atmospheric melodies.
Besides she works with storytelling in both film, photography and radio. Her love for the unfolding of the beauty and potential of (human) nature has also got her into the field of social innovation and healing, where she offers her skills as a coach and facilitator.

Ik draai muziek met invloeden uit afrika, midden oosten, brazilië, india en veel met indigenous invloeden uit latijns amerika en het amazone gebied. mijn sound is warm, diep, electronisch, tribal, ritmisch en melodieus. varierend van tropisch, mysterieus en oosters tot zonnig afrikaans en Braziliaans.

 

Meer info op haar website anthe.art

 

Nykkyo

Nykkyo Energy DJ

Eduard Franckena is al 28 jaar dj en draaide op feesten en festivals over de gehele wereld. Bekend onder andere namen verantwoordelijk voor vele releasen als labels Global Underground, Spinnin', Pasha Recordings. In zijn nieuwe vorm "Nykkyo Energy DJ" gebruikt hij als in zijn therapie werk ook clearings en activaties. Meer info op www.chintamania.com

nykkyo banner

 

Frequency

nykkyoFrequency is the only law in the universe, universe is responding on the frequency you are attuned to and frequency responds to your vibrational frequency.

Sacred geometry and sonic geometry is the coding/pattern that lies in all existence and thru it, from source, projects the known holographic universe. All around us, either seen or unseen, geometry or so called singularity projects our reality. This is done by sound and light in higher layers of frequencies which usually not seen or heard by most people. Many have heard of our universe being holographic but is our universe also holo-acoustic? Something to experiment with for sure!

Music is the perfect tool of sound to bring people in higher state of awareness. Where they can be freed of past programming and be guided into new being where they discover that they are free and powerful unlimited infinite beings. Free to be happy, free to be out of drama, enjoying creation and life, seeing and feeling what they truly are!

 

Wavemix

Energy DJ wavemix set consist of deep and active electronic and acoustic music but uses a few very distinctive techniques to deepen peoples experience. A real live group therapy that heals but at the same moment brings joy to each and every one. These techniques are used next to the already healing and loving music:

432 hz tuned music. All music is detuned to 432 Hz from the original ISO standard 440 hz taken on worldwide from the 50" until now. This is not in tune with the right frequency of the heart according to the as for example Golden Ratio and other measures. The tuning not being correct creates higher activity (stress) for the mind instead of healing frequency of the heart.

  • Brainwave technology like Isochronic tones.
  • Subliminal messages.
  • Nature sounds.
  • Hyper dimensional quantum scalar wave antenna. Which transfers acoustic waves to bio energetic waves. These waves cannot be heard but only felt. It translate acoustic waves on a quantum level.
  • Special energy imprinted white noise
  • Projection of scalar wave holograms which alters consciousness
  • Intention setting of the DJ, everything responds to the observer.

On special occasions including clearings and activations that is used as well in my healing work.

Luister naar Nykkyo Ecstatic Mix

 

Martyn Zij

Dj Martyn Zij thumb dj martyn zij

Martyn Zij is een van de vaste dj's bij Ecstatic Dance Amsterdam en bij vele Club-Lite dansers de meest favoriete DJ en ook in Eindhoven zijn we inmiddels fan en hij van ons ook vooral. Hier een van zijn Ecstatic Mixen.

Connect met Martyn via Facebook

 

Frans Iradi

Over Frans Iradi

iradiFrans Iradi is samen met Shanto een van dé dj'ende Godfathers van de Amsterdamse barefoot dans scene. Frans is inmiddels een bekend en geliefd gezicht bij eindhovendanst en de liefde is wederzijds want onlangs verklapte hij dat eindhovendanst misschien wel zijn meest favoriete plekken is om te draaien. Als dat geen opsteker is........ :-)

Qua geluid is Frans niet in een hokje te plaatsen want in zijn live set mixt hij alle denkbare soorten muziek tot een landschap met een uniek geluid. Verwacht geen geen monotone brij maar een variëteit die zijn weerga niet kent. Het voelt als een eer dat hij weer komt en ik denk dat niemand spijt van zijn komst zal krijgen. Altijd fijn om elkaar weer te ontmoeten.

Ecstatic Mix van Frans Iradi

Meer van Dj Iradi op soundcloud.com/iradi

Goldmund

JacobNienaberDJ Goldmund

DJ Goldmund is van de nieuwe generatie Ecstatic Dance DJ's. Geïnspireerd zorgt hij dat het dansvuur helder blijft branden en brengt zijn dansers telkens tot ongekende diepten en hoogten. Zijn ervaring in het vak staat altijd in dienste van de essentie van Ecstatic Dance.

Als bevlogen danser in hart en ziel weet hij zijn publiek innerlijk en uiterlijk tot beweging te brengen. De verassende klanken uit zijn sets laten je meenemen op epische reizen naar de uithoeken van de muziek. Verwacht uit je comfortzone te kunnen en te ontdekken wat er in jou geleefd en gedanst wilt worden.    

Jacob a.k.a DJ Goldmund komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Hij kan zich best beschrijven als kunstenaar en avonturier, en zijn muziekstijl als eclectisch en nooit saai.

Luister meer van Jacob op mixcloud.com

Polyesta

Dj Polyesta

polyestabanner

DJ Polyesta creates a party with Global Beats and Ethno House. Polyesta is well known for her World Music and Balkan Beats sets, but because of her love for electronic music, she truly enjoys merging beats with ethnic music into a funky feel-good mix. She blends music from Africa, Asia, Middle East, Latin America and Europe like there are no borders, connecting cultures and people in dance. Polyesta’s style is flowing and feminine, uplifting and fun. “Dance is a celebration.”

Polyesta is a DJ on a mission: Bring world music to the clubs and festivals by mixing ethnic, acoustic sounds with electronic beats. She spices up dance music with samples and recordings of world music or with live musicians.

Meer info en muziek op djpolyesta.nl

CaroLine

Dj CaroLine

Caroline S’Jegers is als oprichtser van ícaro events al jaren actief binnen de ‘Conscious Clubbing’ scene in binnen- en buitenland. Ze is de co-creator, DJ en dansdocente bij Ecstatic Dance België, draait bij Nataraj en reist de wereld rond om haar passionele stroming via muziek en dans te delen met anderen. Ze geeft Ecstatic Dance trainingen, organiseert vrouwencirkels en via haar creatieve coachings stimuleert ze anderen op hun eigen unieke, creatieve weg.

Foto: Andy Bolle

Ecstatic Mix

De sound van DJ CaroLine kan worden samengevat in drie woorden: uplifting, diep en bezield. Ze maakt gebruik van een verscheidenheid aan muzikale ingrediënten - van sjamanistische ritmes tot swingende melodieën, van deep-tribal grooves tot hart-openende mantra's en van rauwe dubstep beats tot zachte poëtische zang - en mengt ze in een nieuwe mix van unieke geluiden en trillingen. Haar muziek neemt je mee op een reis vol soundscapes. Je hart zal openen. Je huid zal verzachten. En elke cel in je lichaam zal vieren.

Website: carolinesjegers.com
Muziek: mixcloud.com

 

Marold

marold-s

Dj Marold

Marold Emmelkamp is bij eindhovendanst een populaire docent. Tijdens zijn Movement Medicine workshop bleek er zelfs al een bescheiden fanclubje te zijn. Naast een fijne dansdocent is hij ook een dj met een heerlijke muziek smaak. Verfijnt, verrassend en zeker ook Ecstatisch. Fijn Marold dat je bij ons draaien wilt, ik ben óók een van je fan's ;-)

Meer over zijn dans en dj werk op maroldemmelkamp.nl

 

 

 

Praktisch

GeefJeNuOp

Locatie: Scala, Kardinaal de Jongweg 75 Eindhoven
Route (auto / fiets / ov): https://goo.gl/3DZGpf 
Google Maps: https://goo.gl/nWyies 
Parkeren (gratis): 
• Petrus Canisiuslaan 
• Kardinaal de Jongweg 
• voor SCALA zelf.

Data Ecstatic Dance (1e zat v/d mnd)


register1 dec ~ Janneke Bexkens & Dj Yarun https://goo.gl/WDfP6c

 

19:00 Deur open en warming up
19:30 Opening's Ceremonie
20:00 Dj Journey 
22:00 Closing Ceremonie
v.a. 22:15 Picknick & Afterparty

Kosten/donatie: zie boven!
Aanmelden mag aan de zaal maar liever online

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 3750

Dansen op Donatie

BoyWithFlowerScalaKlein

Aanmelden

Je aanmelden kan live aan de zaal maar liever online en tijdig vooral. Zo kom je snel en zeker binnen ook als het uitverkocht raakt. De entrée (± €22,-) voldoe je altijd per bank. Dit mag al bij aanmelding of kort na mijn dankmail achteraf. Het betaalverzoek en de uitleg volgen per mail.

Donatie
Jouw bijdrage aan de avond maak je vooraf of kort ná de dans over. Het richtbedrag is €22,- per event maar iets meer (als het kan!) of minder (als het moet!) is oké. Volg het betaalverzoek aub strikt, deze staat in de bevestiging die je nu krijgt en in onze dank-mail achteraf.

Kom je vaker?
Kies dan het gemak van een 10-rittenkaart. Je betaalt eenmalig (minimaal) €170,- voor 10 x dansen. Meld het online en toon hem aan de deur. Eenvoudig en goedkoop.

Fair Use
Jouw donatie kan het ook voor minima toegankelijk houden. En wees aub fair want op basis van het aantal dansers betaal ik de zaal, de docenten, de dj's en al het lekkers. Samen houden we eindhovendanst gezond, Life & Kicking zelfs!

€22,- duur? Weet dan dat...
Eén avond al méga veel voorbereiding vraagt!
We life wel met 10 man crew voor je klaar staan!
Dit doen voor liefdewerk (crew) of oud papier (lees weinig)!
Wij principieel wit werken en dus 50% naar ons mooie NL gaat!
We tot 40 dansers verlies draaien en het bij 60 al druk wordt!
Dat 5 x thee, 3 x tapas en 1 x parkeren normaal al duurder is!
En... wát we voor €22,- doen natuurlijk uniek en ónbetaalbaar is ;-)

 

 

Lees meer

Comment (0) Hits: 10975

La Grande Finale (foto's)

Dag mooie mensen, 

Klik op deze mooie foto van onze laatste maar magische avond in Scala en zie alle foto's van "La Grande Finale". Ik geniet nog iedere keer als ik de foto's zie en wens je veel kijkplezier. Voor niet commerciële doeleinden staat gebruik je vrij maar alleen met vermelding van deze credits:

"Foto: Eddie Boschman - Copyright: www.eindhovendanst.nl".

ScalaCircelFinale

Wil je een foto van jou weg of onherkenbaar gemaakt laat het horen dan kijken ik daar naar. Ik gebruik ze altijd alleen in dienst van eindhovendanst.

Vriendelijk groetend,

Frank ter Braak

 

Klik hier om alle mooie foto's van deze avond te kunnen zien

Lees meer

Comment (0) Hits: 3371